Novčani krediti Raiffeisen banke po atraktivnoj kamatnoj stopi

Posebna ponuda u okviru aktuelne kampanje Na tragu sreće, koju prati i nagradna igra za klijente pod nazivom Osvoji auto

0
1547
Vizuali nove kampanje Raiffeisen banke koju prati i nagradna igra za klijente
Raiffeisen banka u BiH je za svoje klijente pripremila posebnu ponudu novčanih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi, a tu kampanju ‘Na tragu sreće’ prati i nagradna igra u okviru koje Banka želi da nagradi lojalnost starih ali i novih klijenata koji imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade.
“Ljetni period je najčešće ispunjen brojnim događanjima, godišnjim odmorima i putovanjima, a nakon povratka redovnim obavezama na red dolazi analiza stanja naših finansija. Stoga smo za klijente kojima su potrebna dodatna novčana sredstva pripremili posebnu ponudu novčanih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi. Dodatno, našu trenutnu kampanju prati i nagradna igra u okviru koje želimo da nagradimo lojalnost naših klijenata koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje, ali i naše nove klijente, koji imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.
Svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog kredita, a već primaju platu u Banci, imaju mogućnost da osvoje automobil Toyota Corolla ili jedan od pet mobilnih telefona Samsung Galaxy S8.
Dodatno, u okviru posebne ponude koja prati nagradnu igru, dostupni su novčani krediti te krediti za refinansiranje obaveza u drugim finansijskim institucijama po povoljnoj kamatnoj stopi već od 4,39% (EKS 6,07%*), a dodatna pogodnost je 0% naknada za obradu kredita, te kamatna stopa koja može biti fiksna ili promjenjiva, prema klijentovom izboru.
U skladu sa zakonom, nagradna igra na području Federacije BiH i Brčko distrikta traje do 30.11.2017., a na području Republike Srpske do 31.10.2017. pri čemu je predviđen zaseban nagradni fond u vidu jedne glavne nagrade i 5 utješnih nagrada.
Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 31.12.2017. godine u dnevnim novinama kao i na web stranici www.raiffeisenbank.ba.
____________
*EKS – efektivna kamatna stopa je izračunata za klijenta koji prima platu u Banci, uz promjenjivu kamatnu stopu na iznos kredita KM 50.000 i rok otplate 3 godine, sa uključenim troškovima naknade za vođenje kreditnog računa, kupovine mjenica, naknade za vođenje Paketa računa za cijeli period otplate, te troškom osiguranja.Visina kamatne stope ovisi o poslovnom odnosu klijenta sa Bankom.