Obnovljena saradnja Amine Kajtaz i vode Oaza

0
857
Najbolja bh. plivačica Amina Kajtaz i kompanija Oaza produžili sponzorski ugovor

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Amina Kajtaz i predstavnik kompanije Oaza potpisali su novi sponzorski ugovor čime je obnovljena saradnja naše reprezentativke i ovog domaćeg branda.
Ovo je druga godina saradnje sa Aminom Kajtaz i dio je napora koje Oaza ulaže u smislu podrške uspješnim mladim sportisitima u BiH nasvim nivoima, od lokalnog do najvišeg reprezentativnog nivoa, navodi se u saopćenju kompanije Oaza d.o.o. iz Tešnja.
“Veoma sam sretna što sam i dalje u prilici stajati iza jednog ovako uspješnog domaćeg branda kakav je Oaza. Međunarodni uspjesi Oaze koji se ogledaju u mnogobrojnim nagradama za kvalitet dodatni su mi motiv da postižem još bolje rezultate i predstavljam BiH na velikim svjetskim i evropskim takmičenjima u najboljem svjetlu”, izjavila je Kajtaz.
Oaza je do sada na američkom Berkeley Springs International Water Tasting Awards ocijenjena najprije zlatnom medaljom 1998., zatim srebrenom medaljom 2000., potom bronzanom medaljom 2001. te ponovo zlatnom medaljom 2002. godine i srebrenom medaljom 2015. godine. Oaza je svojevremeno bila i na zvaničnom meniju Bijele kuće.