Otkrijte moć najbrže rastuće mreže na svijetu: Prijavite se na TikTok Masterclass

0
1322
Masterclass se održava 9. i 10. decembra 2022. godine u Sarajevu

Otkrijte moć najbrže rastuće mreže na svijetu – Prijavite se na TikTok Masterclass
Društvene mreže dio su naših života već godinama. Jedna od najnovijih mreža koja je, slobodno možemo reći, zaludjela planetu je TikTok. Da li je to mreža kojoj je određen rok trajanja ili će ona ostati još dugo s nama, to ne znamo, ali znamo da je trend rasta broja korisnika ove mreže u odnosu na sve ostale nevjerovatan.
Iako je ta mreža u početku bila najzanimljivija djeci, gdje su učili različite plesne pokrete i zabavljali se uz zanimljive i smiješne snimke, danas je TikTok prerastao u nešto mnogo veće pa bi se moglo slobodno reći kako su djeca sada među onim malobrojnijim korisnicima.
Ne postoji više dobna granica pa TikTok koriste svi – od 7 do 77. Ono što je zanimljivo jeste da su i brojne kompanije u svijetu prepoznale značaj i mogućnosti koje im TikTok kao mreža i kanal komuniciranja može donijeti, pa su ovu mrežu počeli koristiti za oglašavanje koje im je vrlo brzo donijelo nevjerovatne rezultate.
Iako uvijek malo kasni, Bosna i Hercegovina ipak se trudi da prati najnovije trendove, a tako je i sa TikTokom. Tako su pojedine kompanije već prepoznale mogućnosti oglašavanja na ovoj društvenoj mreži, koja je četvrta najefikasnija platforma u marketingu, odmah iza Instagrama, Facebooka i YouTubea.
Upravo zbog toga agencija Represent Communications, nakon uspješno održanog u Banjoj Luci, i u Sarajevu organizuje TikTok Masterclass, koji će polaznike upoznati sa ovom platformom, njenim mogućnostima i algoritmom, te im omogućiti da u potpunosti ovladaju trenutno najpopularnijom platformom na svijetu, te da kreiraju autentične i prepoznatljive tiktokove koji postaju viralni.
“Kako bismo na vrijeme bili spremni za promjene koje nam online tehnologije i platforme donose, odlučili smo se organizovati ovaj dvodnevni trening za predstavnike kompanija, ali i pojedinaca koji imaju ili pokreću vlastiti biznis i žele postati dio globalnog trenda zvanog TikTok. Učesnici će kroz dva dana proći teoretski dio, naučiti kako kreirati sadržaje, pratiti analitiku i optimizirati objave u skladu sa rezultatima, te uz superviziju edukatora kreirati okvirne strategije za svoje kompanije/biznise“, kazao je Đenan Ćosović, voditelj digitalnog odjela u sarajevskoj kancelariji agencije Represent Communications.
Svaki polaznik će po završetku edukacije imati spremnu strategiju nastupa svog brenda na TikToku, koju je samo potrebno implementirati u dosadašnju promociju.
Masterclass se održava 9. i 10. decembra 2022. godine u Sarajevu, a ukoliko još uvijek niste, prijaviti se možete popunjavajući prijavni obrazac ili na broj telefona 033/878-727.