Mostar: Otvoren prvi Renault Store u BiH

0
1274
Otvaranje prve Renault Store trgovine u Mostaru bilo je ispraćeno promocijom novog Dacia Dustera

Renault Store je novi koncept na bosanskohercegovačkom tržištu, koji na prvo mjesto stavlja kupca, te ga afirmiše kao najveću vrijednost marke. Prvi Renault Store otvoren je u Mostaru u preuređenoj i modernizovanoj koncesiji uvoznika za Renault, Nissan i Dacia vozila – GUMA M.
Na taj način bosanskohercegovački uvoznik slijedi visoke zapadnoevropske standarde i podiže odnos sa kupcem na znatno viši nivo od dosadašnjeg.
Posjete već pripremljenih kupaca u novi ambijet Renault Store trgovine sada će pratiti olakšana interakcija sa prodajnim savjetnikom, koju će moć digitalnih medija i posebnog softvera sa bogatim konfiguratorom odvesti u sasvim novu dimenziju prodaje i postprodaje na našim prostorima. Značajan segment personalizacije i svih dostupnih detalja, oko izbora motorizacije, opreme, finansiranja ili pak postprodaje kod modernih Renault automobila, sada će biti znatno fleksibilniji u režiji potencijalnih kupaca, ali uz potpunu sigurnost odluke, s obzirom da je cijeli tok interakcije praćen uz prisustvo stručnog prodavača. Vrlo važno, istorija informacija koje potencijalni kupac razmijeni sa prodajnim savjetnikom biće sačuvane za eventualnu novu posjetu.
Otvaranje prve Renault Store trgovine u Mostaru bilo je ispraćeno promocijom novog Dacia Dustera, modela za kojim vlada ogroman interes na bosanskohercegovačkom tržištu, a ovaj koncept će se u budućnosti širiti i na druge bh. koncesije.