Pogledajte kako izgleda Samsungov Galaxy Fold 2 savitljivi mobitel

0
995
Na Internetu procurile fotografije na kojima se vidi Samsungov mobitel Galaxy Fold 2

Da Samsung radi na novom telefonu sa savitljivim zaslonom zna se još od jula 2019. godine. Ovog puta su u javnost dospjele i prve prave fotografije na kojima se Galaxy Fold 2 vidi u svom punom sjaju.
Preklapa se s manje strane, poput Motorole RAZR, pomoću manje primjetne šarke. Bloomberg navodi kako Fold 2 ima 6,7“ zaslon. Na sredini gornjeg ruba postavljena je selfie kamera unutar okruglog izreza. Okolni rubovi su nešto deblji u odnosu na obične ravne telefone, ali osjetno manji u odnosu na Galaxy Fold.
Na donjem dijelu kućišta nalaze se USB-C port te čini se zvučnik i mikrofon. Klasične tipke za uključivanje uređaja i kontrolu glasnoće nalaze se na desnom rubu kućišta. Kada je zaklopljen vidi se i dodatni, manji zaslon koji služi prikazivanju osnovnih informacija o vremenu, popunjenosti baterije i sl.
Vidljivo je kako s vanjske strane Galaxy Fold 2 ima dvije kamere i jednu bljeskalicu. Kakve su im tačno specifikacije za sada nije poznato, navodi Bug.hr. Prema dosadašnjim glasinama Galaxy Fold 2 trebao bi biti predstavljen 18.02.2020. godine zajedno s novim telefonima iz serije Galaxy S11. Cijena bi mu trebala biti upola manja nego što je to slučaj s Galaxy Foldom, što znači kako bi trebao koštati do 1.000 USD.