Popust od 10% na on-line kupovine kreditnim karticama Sparkasse Bank

0
421
Tokom Šparkastične sedmice klijenti Sparkasse Bank moći će ostvariti popust od 10% pri kupovini

Korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Mastercard Revolving kartica od 15. do 21. juna ove godine biće u mogućnosti ostvariti dodatni popust od 10% na sve artikle dostupne na internet trgovini www.ekupi.ba.
“Ovom akcijom popusta željeli smo našim korisnicima kartica ponuditi još jedan dodatni benefit, posebno u segmentu online kupovine, koja je u posljednje vrijeme interesantna zbog svoje brzine i jednostavnosti, ali i mogućnosti da korisnici kartica kupovinu obave iz svoje sigurne zone”, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktor Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.
Na www.ekupi.ba vlasnicima Shop&Fun i revolving kreditnih kartica omogućeno je sigurno plaćanje, te širok asortiman proizvoda uz popuste koje će u periodu Šparkastične sedmice klijenti Sparkasse Bank moći ostvariti pri kupovini.
Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pružaju maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje.
Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to do maksimalno do 36 rata, a u slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.
Iz Sparkasse Bank poručuju kako nastavljaju pratiti nove trendove kada je kartično poslovanje u pitanju, a sve u cilju maksimiziranja zadovoljstva klijenata koje u narednom periodu očekuju popusti i kod drugih trgovaca renomiranih web shopova u BiH.