Porsche Panamera Turbo Sonderwunsch debituje u Šangaju

0
197
Panamera Turbo Sonderwunsch zasnovana je na novoj Panameri Turbo E-Hybridu

Treća generacija Panamere predstavljena je u jedinstvenom obliku. Pored ovog potpuno redizajniranog modela, Porsche predstavlja posebno kreirani jednokratni automobil u Šangaju. Panamera Turbo Sonderwunsch pokazuje pažnju posvećenu detaljima s kojom Porsche Exclusive Manufaktur implementira program Sonderwunsch.
“Panamera Turbo Sonderwunsch zasnovana na novom Panameri Turbo E-Hybrid pokazuje koliko fleksibilno i precizno možemo ispuniti želje kao viziju snova kupca. Posebno kreirani tonovi boja, individualni akcenti i planiranje do posljednjeg detalja pretvorili su Panameru u istinski jedinstven automobil”, kaže Detlev von Platen, član Izvršnog odbora za prodaju i marketing.

On dodaje da su spoljašnjost automobila dizajnirali stručnjaci iz jedinica Style Porsche i Exclusive Manufaktur. Unutrašnjost je namjerno ostavljena nedovršena do sljedeće godine.
Porsche Exclusive Manufaktur je oslikao inspirativni model u dvobojnoj završnoj obradi oko posebno kreiranog tona boje Leblon Violet Metallic. Ovaj ljubičasti ton ima notu kestena. Koristeći razrađenu proizvodnu tehniku, stručnjaci iz jedinica Style Porsche i Exclusive Manufaktur su upečatljive boje izblijedile u potpuno crnu u donjoj trećini automobila.

Pragovi vrata i prednji i zadnji spojleri su u potpuno crnoj boji. Zatamnjena prednja svjetla, zadnja svjetla i stakla nastavljaju temu, a izduvne cijevi su u bronzi.
Prozirni premaz Sonderwunsch Panamera Turbo sadrži ljuspice isparene pravim zlatom, stvarajući vrhunski izgled s efektom dubine. Eksterijer takođe ima pruge u takođe novorazvijenoj boji Avium Metallic sa integrisanim logotipom Sonderwunsch. Prednja strana felgi od 21 inča sa centralnim zaključavanjem i okviri bočnih prozora takođe su završeni u Avium Metallic boji. Izrada i pažnja posvećena detaljima evidentni su u pomno dorađenim logotipima na stražnjoj strani.

Kupci mogu kontaktirati Sonderwunsch tim u jedinici Exclusive Manufaktur putem svog Porsche centra i naručiti naknadnu fabričku ponovnu puštanje u rad svog automobila od strane Porschea. Auto se potom transportuje do proizvođača gde će biti prilagođeno prema željama kupca. Preduslovi za transport i registraciju specifični za tržište biće dogovoreni sa svakim kupcem pojedinačno u svakom slučaju.