Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020: ReThink & ReStart

0
433
Poslovni forum menadžera održat će se 27. i 28. oktobra u Bijeljini

Centar za edukaciju PRO Educa iz Banja Luke će, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera i preporuka, 27. i 28. oktobra u Bijeljini organizovati šesti po redu Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020.
Broj učesnika Poslovnog foruma menadžera je ograničen, u skladu sa važećim mjerama i preporukama, ali je za sve one koji žele pratiti dvodnevni program, Centar za edukaciju PRO Educa omogućio live prenos događaja putem svoje Facebook stranice: facebook.com/ProEduca i YouTube kanala: youtube.com/proeducabih.
Generalni pokrovitelj šestog izdanja Poslovnog foruma menadžera je Grad Bijeljina. Pokrovitelj je Vlada Republike Srpske, a partner Područna privredna komora Banja Luka.
Grad Bijeljina je treći put domaćin događaja, a ove godine, umjesto novih trendova iz oblasti savremenog poslovanja, organizatori su odlučili predavanja i panel diskuje posvetiti osnovama biznisa, etičkog poslovanja, te u duhu vremena – restrukturisanju organizacija za izbog ‘nove normalnosti’, izazovima u doba pandemije za privedu, ali i dualnom obrazovanju.