Preuređena Konzum prodavnica u Kiseljaku, obogaćen asortiman

0
283
Prodavnica je preuređena u skladu sa potrebama kupaca uz obogaćen i prilagođen asortiman

U sklopu dugoročnog plana Konzuma, kojim je obuhvaćeno preuređenje velikog dijela maloprodajne mreže, završeno je kompletno renoviranje Konzum prodavnice u Kiseljaku na poznatoj adresi Obala hrvatske mladeži bb.
Prodavnica je preuređena u skladu sa postojećim potrebama kupaca uz obogaćen i prilagođen asortiman. Već od danas kupci obavljaju kupovinu u novom, ljepšem i ugodnijem ambijentu prodavnice.
“Namjera nam je bila da našim vjernim i dugogodišnjim kupcima poklonimo još ljepše i ugodnije mjesto kupovine. Prodavnicu smo upotpunosti renovirali i uveli niz noviteta, proširene odjele u okviru svijeta piva, vinoteke, zdrave hrane i internacionalne kuhinje, te je izdvojena i posebno osmišljena grab&go zona”, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.
Povodom preuređenja pripremljena je atraktivna akcijska ponuda za sve kupce, prvi kupci danas sunagrađeni poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno.
U narednom periodu Konzum nastavlja sa preuređenjem postojećih objekata. Jedan od većih i značajnijih prodajnih objekata u kojem već iduće sedmice počinje renoviranje je objekat u sklopu Importanne centra u Sarajevu, koji će prema svom konceptu i asortimanu uskoro prerasti u prvi Konzum premium objekat u Sarajevu. Tokom narednog mjeseca Konzum ima u planu otvaranje dva nova prodajna objekta u Zenici i Travniku.