Projektom #FEELGOODmajica Vol 2. dm osigurao 9.000 KM za razvoj bh. poduzetnica

0
235
dm uz svoje kupce za projekt #poduzetneZAJEDNO osigurao donaciju u iznosu od 9.000 KM

U sklopu kampanje #FEELGOODmajica Vol.2 kompanija dm drogerie markt je i ove godine zajedno sa svojim kupcima podržala inspirativne priče bh. poduzetnica kroz projekt #poduzetneZAJEDNO, a koji je realizovan u sklopu domaće neprofitne organizacije ‘Fondacija 787’.
S ciljem da osnaži i slavi sve superžene u našoj svakodnevici kompanija dm drogerie markt i uredništvo portala BONJOUR.ba 2020. godine započeli su realizaciju projekta FEEL GOOD majice, a koji je imao za cilj podržati i unaprijediti rad bh. poduzetnica.
Nastavak uspješne FEEL GOOD priče – FEEL GOOD verzija 2.0. Strong Edition majica predstavljen je u 8. mjesecu prošle godine. Upravo su žene diljem BiH, koje iznova slave život i kreiraju ispunjenu svakodnevicu za sebe i svoje najmilije, bile inspiracija za novu FEEL GOOD priču koja je i ovaj put realizovana u saradnji kompanije dm drogerie markt i Bonjour.ba sa Fondacijom 787. Nakon tri mjeseca trajanja kampanje dm drogerie markt je uz svoje kupce za projekt #poduzetneZAJEDNO u sklopu domaće neprofitne organizacije ‘Fondacija 787’ osigurao donaciju u iznosu od 9.000 KM.
Kroz prvo izdanje majice, osigurane su edukacije i promocija za više od 50 bh. poduzetnica, što je ujedno bio i pokazatelj da jedna obična, a istovremeno i jedna sasvim posebna majica može slaviti sve sjajne žene koje je nose, ali i da njenom kupovinom možemo podržati razvoj i napredak bh. poduzetnica.
Ukoliko još uvijek nemate svoju #FEELGOODmajicu istu možete pronaći na policama odabranih dm prodavnica po promotivnoj cijeni od 11,95 KM.