Raiffeisen banka uručila Miralemu Pjaniću Mastercard World Elite karticu

0
587
Dobnigg uručio Pjaniću Mastercard World Elite karticu Raiffeisen banke

Raiffeisen banka je uručila bh. reprezentativcu Miralemu Pjaniću Mastercard World Elite karticu koja korisniku daje dodatnu vrijednost kroz niz mogućnosti koje nudi.
“Protekla je godina dana od kada smo ozvaničili našu saradnju s bh. reprezentativcem Miralemom Pjanićem, period u kojem smo realizovali niz uspješnih zajedničkih aktivnosti. Stoga nas posebno raduje što smo na neformalnom druženju imali priliku ugostiti g. Pjanića, ambasadora našeg brenda. Ovaj susret smo iskoristili kako bismo mu uručili jedan od naših najnovijih proizvoda za Premium klijente, Raiffeisen Mastercard World Elite karticu, te iskreno vjerujem da će uživati u pogodnostima i uslugama koje ova kartica omogućava“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.
Prilikom posjete Banci, Miralemu Pjaniću je uručena prestižna Raiffeisen Mastercard World Elite kartica koja korisniku daje dodatnu vrijednost kroz niz mogućnosti koje nudi. Mastercard World Elite debitne i kreditne kartice dio su ponude Raiffeisen banke za Premium klijente i pružaju jedinstvene privilegije: besplatnu Boingo Wi-Fi uslugu na milion hotspot lokacija širom svijeta, Lounge Key uslugu za opuštanje u biznis salonima na aerodromima, te Concierge uslugu kao što su rezervisanje večere ili kupovina karata za koncert koji je već rasprodan.

Detalj tokom posjete Banci: Belma Hadziomerović, Miralem Pjanić, Lejla Selmanagić i Karlheinz Dobnigg

“Raduje me što sam nakon dužeg vremena imao priliku susresti se s timom Raiffeisen banke i ujedno mi je drago što imam priliku postati korisnik Raiffeisen Mastercard World Elite kartice koja nudi brojne pogodnosti čime ću zasigurno imati na raspolaganju više vremena za stvari u kojima uživam“, izjvio je Miralem Pjanić.

Više informacija o Mastercard World Elite debitnim i kreditnim karticama dostupno je na: https://raiffeisenbank.ba/premium-bankarstvo/proizvodi-i-usluge/mastercard-world-elite

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here