Renault ušminkao svoj Clio 4 u Generation izdanje

0
1147
Clio Generation pokreće štedljivi turbo benzinski motor dostupan u dva nivoa snage - TCe 75 i TCe 90

Renault je ušminkao svoj Clio 4 u Generation izdanje, te je tako osigurao svoj ostanak među poželjnijim modelima. Ova generacija vozila ostaje još uvijek aktuelna i uz bok s ostalim konkurentima.
Beskrajno zavodljiv i šarmantan – tako se može opisati Clio 4 Generation izdanje. Uz bogatu opremu svojim vlasnicima pruža jedinstven osjećaj po pristupačnoj cijeni. Što se sve skriva iza ove atraktivne vanjštine pogledajte na Renault.ba.
Pažnja koju privlači estetikom nije sve što ovaj redizajn nudi. Uz toplu unutrašnjost, kvalitetne materijale i kvalitetnu završnu obradu, Renault Clio Generation kao da poziva u svoje nježno i elegantno okruženje. Ovaj model se potrudio da pogodi ukus svojih kupaca pa će tako svaki prijeđeni kilometar osigurati i više nego ugodnu vožnju, navode iz Renaulta.
U serijskoj opremi svojim vlasnicima ovaj automobil će pružiti iznimnu praktičnost i Eco način vožnje za uštedu goriva i ugodnu gradsku vožnju, LED dnevna svjetla, aluminijski naplatci 16“, multimedijski sistem MEDIANAV Evolution s ugrađenim dodirnim zaslonom ekranom i još mnogo toga.
Clio Generation pokreće štedljivi turbo benzinski agregat dostupan u dva nivoa snage (TCe 75 i TCe 90).
Bezbrižna vožnja je sigurna uz garanciju na 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara.
Clio Generation dostupan je po cijeni već od 21.900 KM i uz isporuku odmah.