Sa Sparkasse Mastercard karticama do popusta od 20% na Imtec web shopu

0
369
Kupovina sa karticama Sparkasse Banke putem web shopova uz značajne popuste

Korisnici Mastercard Shop&Fun i Revolving kreditnih kartica Sparkasse Banke od sada mogu kupovati sigurno i pametno uz popust od 20% na cjelokupan asortiman na Imtec web shop-u.
Online kupovina i plaćanje su najbolji izbor u periodu kada se zbog Covid-19 savjetuje izbjegavanje gužvi i održavanje fizičke distance. Upravo zato Sparkasse Bank klijentima, korisnicima Mastercard kreditnih kartica Shop&Fun i Revolving, pruža kupovinu putem web shopova uz značajne popuste, a sada se listi partnera priključuje i Imtec web shop sa popustom od 20% na cjelokupan asortiman. Imtec web shop u svom asortimanu nudi specijaliziranu IT opremu, personalne računare, pametne uređaje, potrošne materijale i tehnološke dodatake.
Pored Imtec web shopa koji nudi popust od 20% na cjelokupan asortiman, sa navedenim karticama popusti su zagarantovani i na web shopovima Penny-a i DOMOD-a uz popust od 15%.
Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pored benefita popusta pružaju i maksimalno sigurno internet plaćanje osigurano 3D Secured Standardom, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje.
Shop&Fun kartica omogućava kupovinu na rate i to maksimalno do 36 rata, te je jedinstvena na tržištu jer korisnicima nudi mogućnost da samostalno uređuju način otplate (broj rata) za svaku pojedinačnu transakciju, čime je način upravljanja otplatom u potpunoj nadležnosti korisnika kartice.
Kod Revolving kartice otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.