Sajam ArhiBau održat će se u Zagrebu početkom septembra

0
560
U Zagrebu će se od 2. do 4. septembra održati sajam ArhiBau

Po prvi put u regiji održat će se ArhiBau, sajam kulture građenja i održivog razvoja. U organizaciji Društva arhitekata Zagreb, od 2. do 4. septembra 2021. zagrebačka Arena ugostit će predstavnike regionalne arhitekture, graditeljstva i građevinskog sektora, kao i druge važne sudionike u industriji.
Osim mogućnosti za poslovne susrete, posjetioci će imati prilike saznati sve o novim trendovima u industriji graditeljstva, upoznati proizvođače i proizvode, usluge i zelene tehnologije u graditeljstvu, koje će biti okosnica buduće zelene i digitalne tranzicije.
Fokus ove dvojezične konferencijeje inicijativa Evropske komisije, novi evropski Bauhaus, čiji je cilj provesti evropski zeleni plan. Zadatak nije nimalo lak, pogotovo u doba pandemije, klimatskih promjena i prirodnih katastrofa, kao što su potresi na zagrebačkom području i području Sisačko-moslavačke županije.
Interes za događanje je velik što dokazuje dosada pristigli broj prijava iz cijele regije. Prijave traju do kraja jula, preko web stranice www.arhibau.hr ili na e-mail adrese:sajam@arhibau.hr i konferencija@arhibau.hr. Za učešće na sajmu bit će neophodnopripremiti važeće Covid pasoše/potvrde.
Sajam i konferencija održavaju se u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom i pod pokroviteljstvom Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva kulture i medija, Ministarstva turizma i sporta te Grada Zagreba.