Samsung Galaxy S10 i Note10: Telefoni koji su obilježili 2019. godinu

0
1027
Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 istakli su se kvalitetom u polju softvera, hardvera i dizajna

Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije uređaja su modeli, koji su se tokom protekle godine vrhunskim kvalitetom istakli u polju softvera, hardvera i dizajna.
Vizuelno upečatljivi Quad HD+ AMOLED Infinity-O displej na Galaxy S10+ modelu, osigurao je ovom telefonu sigurno mjesto na mnogobrojnim top listama najboljih pametnih telefona za 2019. godinu, dok je DisplayMate, kompanija koja se bavi testiranjem uređaja, Galaxy S10 ocjenio najvišom A+ ocjenom ikada.
U nezavisnoj analizi najboljih pametnih telefona koju je sprovelo poznato britansko udruženje potrošača Which?, Galaxy S10 5G je zauzeo prvo mjesto, dok su poslije njega pozicionirani Galaxy Note 10+ 5G i Galaxy S10+, kao jedini modeli ocijenjeni sa više od 90 posto. Također, svi uređaji iz Galaxy S10 i Note10 serije označeni su titulom Best buy koju ovo udruženje dodjeljuje za odličan kvalitet i vrhunske performanse u skladu sa cijenom.
I za Galaxy Note10+ prošla godina je bila izuzetno dobra. Kamera profesionalnog ranga koja korisnicima omogućuje da snimaju video sadržaje i fotografije kao nikada prije, definitivno je ostavila bez daha sve koji su je isprobali. Od strane prestižnog, svjetski priznatog sajta za testiranje pametnih telefona DxOMark, Galaxy Note10+ 5G je proglašen za telefon sa najboljom prednjom kamerom, kao i sa najboljom ultra-širokom kamerom.
U komparativnom testu četiri najpopularnija modela pametnih telefona, ovaj flagship uređaj odnijeo je titulu najbolje kamere u ultra-širokoj kategoriji. DisplayMate je modelu Note10+ 5G dodijelio i nagradu Najbolji displej pametnog telefona. Korisnici, mediji i stručna javnost su se složili da funkcionalnost i beskrajne mogućnosti koje Note10 serija pruža svojom kamerom, S Pen olovkom, odličnim displejom i korisnim aplikacijama, ovu seriju telefona čine besprijekornom.
Domaća javnost je također pokazala veliko interesovanje za ove modele, posebno za Galaxy S10 seriju zahvaljujući čijoj prodaji je Samsung na našem tržištu ostvario izuzetne rezultate tokom 2019. godine. Kompanija Samsung je predvodnik u inovacijama i uvođenju najsavremenijih tehnologija kod svojih uređaja, što se jasno vidjelo tokom prošle godine na primjerima S10 i Note10 serija, ali i kroz Fold, prvi preklopivi pametni telefon, A80, model sa rotirajućim sistemom kamere, ili S10 5G sa podrškom za 5G mrežu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here