Samsung predstavio nove Galaxy J6+ i J4+ pametne telefone

Galaxy J6+ i J4+ nude tri gigabajta radne memorije i 32GB memorije za pohranu podataka

0
1231
Galaxy J6+ ima 13MP i 5MP dvostruku kameru koja korisnicima omogućava da uhvate prirodan Bokeh efekat

Kompanija Samsung Electronics danas najavljuje najnovije članove Galaxy J serije, Samsung Galaxy J6+ i J4+.
“Galaxy J6+ i J4+ se oslanjaju na temelje inovativnosti Galaxy portfolija, kako bi unijeli nevjerovatan stil i tehnologiju po konkurentnoj cijeni. Uz odličan dizajn i ekran, te sa poboljšanim iskustvom snimanja i vrhunske performanse, oba uređaja omogućuju korisnicima da dobiju više od svog Galaxy J pametnog telefona, duže nego ikada prije”, rekao je Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics.
Galaxy J6+ i J4+ imaju zadnji poklopac koji nalikuje staklu i daje potpuno novu dimenziju dizajnu Galaxy J serije. Njihove ergonomske krivulje pružaju vrhunski izgled i osjećaj, a elegantni profil osigurava udobnost držanja u ruci.
Sa uskim okvirom i većim ekranom, poboljšani HD+ Infinity Display ekran od 6,0″ nudi vrhunsko iskustvo u igranju igara i multimedijalnih sadržaja. Infinity Display također omogućuje moćno obavljanje više zadataka, a funkcija Split Screen koristi veliki dio ekrana, te omogućava korisnicima da istovremeno uživaju u dvije aplikacije.

Galaxy J4+: Izuzetan dizajn, poboljšana kamera i akreditivi visokih performansi

Galaxy J6+ i J4+ također nude prepoznavanje lica za jednostavno otključavanje, dok Galaxy J6+ uključuje i skener otiska prsta sa bočne strane uređaja, dodajući dodatni nivo sigurnosti i praktičnosti bez ometanja dizajna uređaja.

Poboljšano iskustvo kamere

Razmatrajući važnost kamere potrošačima, iskustvo kamere na oba proizvoda dodatno je poboljšano. Galaxy J6+ posjeduje 13MP i 5MP dvostruku kameru, koja korisnicima omogućava da uhvate prirodan Bokeh efekat na svojim snimcima. Uz Live Focus na Galaxy J6+dvostrukom kamerom, dubina polja se može podešavati u bilo kom trenutku, bilo to prije ili posle snimanja, kako bi se osiguralo da se ovi savršeni momenti snimaju još češće.
Oba uređaja također karakterišu veliki F1.9 (13MP) objektiv koji omogućava više svjetla, čineći uređaje savršenim alatom za snimanje jasnih i svijetlih slika čak iu uslovima slabog osvjetljenja. Osim toga, dugme sa plutajućim okidačem omogućava vam jednostavno snimanje slika samo jednom rukom.

Visoke performanse

Galaxy J6+ i J4+ nude vrhunske performanse u područjima zvuka, trajanja baterije i memorije. U oba uređaja integrisan je Dolby Atmos, koji pruža uzbudljiv surround zvuk – bez obzira da li gledate film ili slušate omiljenu pjesmu, zvuk se kreće oko vas, pružajući nevjerovatno iskustvo koje vam omogućuje da se osjećate dijelom onoga što čujete.
Galaxy J6+ i J4+ uređaji sadrže bateriju od 3.300mAh, što je povećanje od 10% u poređenju sa prethodnim modelima Galaxy J serije, tako da se korisnici još više mogu osloniti na svoj telefon. Uređaji također sadrže način rada za uštedu energije, koji pojednostavljuje početni ekran i zatvara neaktivne zadatke kako bi se produžio vijek trajanja baterije. Osim toga, moćni četverojezgreni procesor od 1.4GHz omogućava da uređaji mogu izvršavati naprednije funkcije kao što je pokretanje video zapisa visoke rezolucije, bez da crpebateriju.
Galaxy J6+ i J4+ nude tri gigabajta radne memorije i 32GB memorije za pohranu podataka. Oba pametna telefona imaju i mogućnost proširenja memorije do 512GB pomoću microSD kartica, pružajući korisnicima vrhunske performanse i fleksibilnost.
Novi Galaxy J6+ dostupan je u tri stilske boje: crna, siva i crvena, dok se Galaxy J4+ nudi u crnoj, zlatnoj i roza boji. Samsung Galaxy J6+ i J4+ biće dostupni u Bosni i Hercegovini polovinom oktobra ove godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here