Samsung predstavio novi stilski Galaxy Tab S5e

0
1137
Samsung predstavio novi Galaxy Tab S5e – tanji, lakši i dizajniran sa svim pametnim funkcijama

Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas novi Galaxy Tab S5e – tanji, lakši i pažljivo dizajniran sa svim pametnim funkcijama kako biste ostali povezani.
Sa svojim osvježenim dizajnom, Tab S5e objedinjuje praktičnost i stil. Sa nevjerovatno tankim metalnim kućištem od 5.5 mm i težinom od samo 400 g te ekranom od 10,5 inča, Tab S5e je lako prenosiv i izdržljiv. Uz produženo trajanje baterije od 14,5 sati, Tab S5e je optimiziran za dugotrajne performanse, pružajući vam slobodu pregledavanja, streaminga i dužeg reproduciranja.
Tab S5e bit će dostupan u svježim i modernim bojama, uključujući srebrnu, crnu i zlatnu.
Kao prvi Samsung tablet koji ima novi Bixby 2.0*, Tab S5e nudi pametniji i praktičniji način za interakciju sa vašim uređajem i služi kao idealno rješenje za kontrolu vaših povezanih kućnih uređaja**. Uključite televizor i svjetla u isto vreme pomoću funkcije Quick Command, koji vam omogućava da prilagodite nekoliko radnji pod jednom komandom – što omogućuje brže, jednostavnije i prilagodljivije upravljanje glasom u vašem kućnom okruženju.
Kada trebate obaviti posao, tastatura (prodaje se zasebno) zajedno sa Samsung DeX-om daje okruženje slično računaru. Imate mogućnost odgovoriti na poziv ili poruku direktno s tableta, čak i kada je telefon daleko od dosega ili na nekoj drugoj Wi-Fi mreži.
Bilo da se radi o vrhunskom filmu ili omiljenoj TV seriji, Tab S5e pruža izvanredne detalje na Samsungovom Super AMOLED ekranu sa omjerom ekrana 16:10. Tab S5e nudi 10.5-inčni Edge to Edge ekran i i tanke okvire za poboljšano iskustvo gledanja. Uz Tab S5e, također se može isprobati usluga YouTube Premium, besplatno do 4 mjeseca.
Tab S5e nadopunjen zvukom zahvaljujući Quad zvučnicima, koji uključuju automatsku rotaciju stereo tehnologije za snažan zvuk koji se prilagođava načinu na koji držite tablet (portret/pejzaž). Tab S5e također sadrži Dolby Atmos integraciju i zvuk AKG-a, za profesionalno balansiran 3D zvuk.
Tab S5e će biti dostupan na odabranim tržištima, uključujući SAD, Njemačku i druge zemlje od drugog kvartala 2019. godine.
_____________
*Bixby Voice je trenutno dostupan na odabranim jezicima.
**SmartThings Hub trebao bi biti instaliran za povezivanje i upravljanje uređajima putem aplikacije SmartThings na Tab S5e.