Samsung predstavlja najnovije Galaxy proizvode, usluge i inovacije na kongresu MWC

Posjetiocima će biti ponuđen nesvakidašnji doživljaj uz novu Samsung seriju Galaxy S23 i njegov ekosistem povezanih proizvoda i usluga

0
372
Posjetioci Samsung štanda imat će priliku da se izbliza upoznaju sa Samsung Galaxy inovacijama

Samsung Electronics predstavit će svoje najnovije proizvode i usluge, uključujući Galaxy S23 Ultrai Galaxy Book3 Ultra, na Svjetskom mobilnom kongresu (MWC) u Barceloni koji se održava od 27. februara do 2. marta 2023. godine. Posjetioci Samsung štanda imat će priliku da se izbliza upoznaju sa Samsung Galaxy inovacijama.
“Na ovogodišnjem kongresu MWC ćemo prikazati svoje najnovije linije proizvoda, među kojima su Galaxy S23Ultra i Galaxy Book3 Ultra, kao prave primjere Samsung pristupa pružanju novih mogućnosti koje unapređuju naš svakodnevni život“, izjavio je TM Roh, predsjednik i rukovodilac odjeljenja za mobilno iskustvo u kompaniji Samsung Electronics.

Nesvakidašnje iskustvo uz moćne proizvode i usluge

Samsung na kongresu MWC 2023 predstavlja seriju Galaxy S23 koja oslikava posvećenost kompanije vodećim inovacijama u industriji.
Napredni sistem kamere Galaxy S23 serije korisnicima daje veću slobodu da istražuju svoju kreativnost i omogućava im da prave fotografije i videomaterijal bioskopskog kvaliteta. Posjetioci štanda mogu da isprobaju potpuno nove funkcije kamere modela Galaxy S23 Ultra, uključujući Nightography opciju pri slabom osvjetljenju, 200 MP adaptivni senzor piksela za fotografije sa nevjerovatnim detaljima, kao i unaprijeđene fotografije lica uz VI stereo dubinsku mapu. Serija Galaxy S23 nudi najbrže i najmoćnije performanse do sada u Galaxy porodici za gamere i kreatore sadržaja. Posjetioci mogu da igraju igre sa autotrkama na štandu i dožive moćne gaming performanse modela Galaxy S23 Ultra.
U srcu Samsung Galaxy Ultra inovacija je povezano iskustvo uz prošireni Galaxy ekosistem. Posjetioci mogu da istražuju povezane funkcije koje se nesmetano prenose sa telefona na računar uz potpuno noviGalaxy Book3 Ultra, koji nudi brz i lak prelazizmeđu više uređaja, ekrana i operativnih sistema.
Posjetioci kongresa MWC također mogu da otkriju najbolje Samsung usluge na demo snimcima za kontrolu sna preko aplikacije Samsung zdravlje na Galaxy Watch5 satu, a tu su i Samsung novčanik i povezivanje i kontrola kućnih uređaja preko platforme SmartThings. Također, mogu da isprobaju bezbrojne mogućnosti prilagođavanja dostupne na Galaxy uređaju sa One UI 5.1.
Sve nove inovacije serije Galaxy S23 koje postavljaju standarde odlikuju se atraktivnim dizajnom koji dodatno unapređuje Samsung posvećenost održivosti. Serija Galaxy S23 obuhvata reciklirane materijale u više komponenti uređaja nego u bilo kojem prethodnom Galaxy pametnom telefonu* i napravljena je da traje, izdržljiva je i može da se nadograđuje, što je čini pouzdanom tokom dugog niza godina. Posjetioci štanda mogu da saznaju sve o Samsung novoj obavezi prema konceptu ‘Svakodnevna održivost’ i pogledaju imersivnu umjetničku instalaciju sastavljenu od više generacija recikliranih i ponovo iskorištenih uređaja serije S.

Samsung integracije na MWC u saradnji sa partnerima

Samsung vjeruje u otvorenu saradnju i radi sa vodećim partnerima u svom sektoru na stvaranju najboljeg iskustva za korisnike. Zahvaljujući ovom pristupu, posjetioci će moći da pronađu Samsung na različitim partnerskim štandovima MWC.

Posjetioci Samsung štanda imat će priliku da se izbliza upoznaju sa Samsung Galaxy inovacijama

Samsung će također biti dio Qualcomm štanda (Hala 3, 3E10), gdje posjetioci mogu da provjere vodeće performanse modela Galaxy S23 Ultra, među kojima je potpuno nova mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy. Samsung štand za ekrane (Hala2, 2K40) prikazuje izdržljivost Samsung ultratankog stakla (UTG) koji se koristi za Samsung Galaxy Z Fold4. Posjetioci također mogu da isprobaju jasan i živopisan Dynamic AMOLED 2X ekran koji se koristi za seriju Galaxy Book3.
Obilježavajući lansiranje svojih najnovijih proizvoda, Samsung će postaviti reklame za serije Galaxy S23 i Galaxy Book3 i Galaxy porodicu uređaja na najprometnijim mjestima u kongresnom centru Fira Barcelona Gran Via, uključujući megabilbord, glavni ulaz i vanjske stubove za zastave i viseće banere.
Samsung MX štand (Hala 3, 3I10)na kongresu MWC je smješten u Hali 3 kongresnog centra Fira Barcelona Gran Via.
_____________
*Galaxy S23 Ultra koristi reciklirane materijale u 12 unutrašnjih i vanjskih komponenti (Galaxy S23+ i S23: 11 unutrašnjih i vanjskih komponenti), u poređenju sa šest unutrašnjih komponenti u Galaxy S22 Ultra.