Sparkasse Bank: Brzo i jeftino plaćanje godišnje članarine BIHAMK-a

0
671
Aktiviranje usluge 'Plati račun-e' vrši se unutar postojećih mBanking i netBanking servisa

Korisnici netBanking i mBanking usluga Sparkasse banke dd BiH od sada na raspolaganju imaju i mogućnost plaćanja računa za usluge BIHAMK-a i to putem usluge ‘Plati račun-e’. Ova usluga omogućava automatski prijem računa za godišnju članarinu BIHAMK-a kroz netBanking i mBanking servise, te brzo i jednostavno elektronsko plaćanje uz uštedu vremena i novca.
“Broj klijenata koji uviđaju prednosti korištenja elektronskog bankarstva je iz dana u dan sve veći. Klijenti su odlično reagirali na mogućnost plaćanja računa putem usluge ‘Plati račun-e’, te smo listu izdavatelja proširili i za usluge koje pruža BIHAMK. Uz ovu uslugu račun pristiže direktno u jedan od elektronskih servisa koji odabere klijent, te ga uz samo nekoliko klikova jednostavno prosljeđuje na plaćanje“, kažu iz Sparkasse Bank.
Tokom proteklih godina, Sparkasse Bank dd BiH napravila je značajan iskorak u optimizaciji vremena koje klijenti utroše na korištenje bankarskih usluga. Istraživanja zadovoljstva klijenata i njihovih očekivanja bila su osnova za uvođenja niza pogodnosti za klijente, kako u skraćenju trajanja procesa usluga i minimiziranju količine potrebne dokumentacije, tako i uvođenjem specifičnih servisa koji omogućavaju korištenje bankarskih usluga bez odlaska u banku, i u najkraćem mogućem vremenskom periodu.
Klijenti koji odluče iskoristiti pogodnosti ovog načina plaćanja računa, ostvaruju uštedu i do 80% u odnosu na plaćanje putem šaltera u banci. Aktiviranje usluge ‘Plati račun-e’ vrši se unutar postojećih mBanking i netBanking servisa u nekoliko jednostavnih koraka i njeno korištenje je potpuno besplatno, a korisnici ovog servisa imaju na jednom mjestu uvid u sve plaćene račune.
Više informacija o aktivacije usluge ‘Plati račun-e’ na: https://www.sparkasse.ba/bs/stanovnistvo/e-bankarstvo/plati-ra_une.