Sparkasse Bank pripremila poklon dobrodošlice: Po 50 KM za prvih 100 penzionera

0
451
Sparkasse banka donosi poseban benefit za građane BiH starije životne dobi

U okviru akcije ‘Lijepe stvari se dese kad se penzija prenese’ Sparkasse banka donosi poseban benefit za građane Bosne i Hercegovine starije životne dobi. U znak dobrodošlice, prvih 100 penzionera koji ugovore prenos penzije u Sparkasse banku, na poklon će dobiti po 50 KM.
Akcija sa poklonom dobrodošlice je namijenjena penzionerima koji postanu klijenti banke i ugovore prijem penzije na račun otvoren u Sparkasse banci, i traje do utroška sredstava predviđenih za poklon iznos, odnosno za prvih 100 klijenata.
Ova akcija je jedna od aktivnosti sa kojom Sparkasse banka nastoji da kroz određene benefite, ali i povoljnije cijene proizvoda i usluga podrži skupinu klijenta starije životne dobi, te im olakša brigu o finansijama.
U tom kontekstu, Sparkasse Bank ima i posebno kreiran SparPaket usluga, koji je prilagođen penzionerima i njihovim potrebama za finansijskim uslugama, a koji ima jedinstvenu mjesečnu cijenu od samo 1,49 KM.
Ovaj paket uključuje nekoliko bankarskih proizvoda i usluga koje najčešće koristi ova populacija, u paketu su bez naknade, a to su: otvaranje i vođenje tekućeg računa, izdavanje Mastercard debitne kartice, plaćanje osam režijskih računa mjesečno na šalteru Banke bez provizije, te IVR usluga, odnosno telefonska provjera prijema penzije, saopćeno je iz Sparkasse banke.
Više informacija o SparPaketu za penzionere možete dobiti putem besplatne Info linije 080 02 02 10 ili web stranice Sparkasse banke.