Stanić Group, Visoko sudsko i tužilačko vijeće i T&E su najbrže bh. kompanije

0
713
Spektakularnim proglašenjem pobjednika završeno četvrto izdanje AUDI B2B RUN utrke

Najveći poslovno-sportski događaj u BiH, AUDI B2B RUN, sinoć je ponovo podigao poslovnu zajednicu na noge i nadmašio sva očekivanja. Više od 100 kompanija iz različitih industrija i oko 1.200 trkača okupilo se rame uz rame, spremni da pokažu kako se brane boje svojih kompanija.
AUDI B2B RUN je jedinstvena platform koja promoviše zdrave životne stilove i aktivno druženje uposlenika iz vanradnog vremena i okruženja, te je prepoznata kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva uposlenika i povezivanje sa poslovnom zajednicom.
Nakon održane utrke uslijedilo je spektakularno proglašenje pobjednika na after run druženju uz DJ Mex.
Prvo mjesto u kategoriji velikih kompanija pripalo je ekipi Stanić Group, u kategoriji srednjih kompanija Visokom sudskom i tužilačkom vijeću BiH, dok je među malim kompanijama slavila kompanija T&E.
Najbrža trkačica i ove godine bila je AmelaTrožić iz Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH, dok je titulu najbržeg trkača ponio Samir Halilović iz kompanije KfW Development Bank.
Priznanje za Najfitkompaniju, odnosno kompaniju sa najvećim brojem učesnika, pripalo je po treći pu tRaiffeisen Bank BiH, čiji tim je brojao 85 trkača.
I ove godine uručeno je priznanje i za najbrži medij. Titula najbrže, ali i najbrojnije medijske ekipe, pripala je TV kući Nova BH.
Po prvi put uručeno je i priznanje za najbrži ženski tim, a pobjedu u ovoj kategoriji slavile su trkačice Raiffeisen Bank BiH.

Oko 1.200 trkača učestvovalo je u utrci braneći boje svojih kompanija

Utrka je startala na Vilsonovom šetalištu, a ruta duga5 km prolazila je kroz stadion Grbavica, što utrku čini jedinstvenom.
Kompanija Porsche BiH sa svojim brandom Audi naslovni je sponzor utrke, dok se za sjajnu atmosferu na after run druženju pobrinuo Heineken 0.0. Zvanična voda događaja je voda Oaza, a iza ukusne zakuske koja je pripremljena za sve učesnike stoji Only One catering.