Telemach BH: Formula za brzinu potvrđena priznanjem Best Buy

0
217

Telemach BH ima formulu za brzinu, što je potvrđeno prestižnim priznanjem ‘Best Buy’. Istraživanje ICERTIAS-a sprovedeno na bh. tržištu u aprilu tekuće godine, pokazalo je da građani BiH najčešće prepoznaju Telemach kao internet provajdera sa najboljim omjerom cijene i kvaliteta za brzi fiksni internet.
‘Best Buy’ sa međunarodnim pečatom ICERTIAS-a sa sjedištem u Švicarskoj, najnovije je priznanje koje potvrđuje izvanrednost Telemachovog rada u posljednjih 14 godina – neprekidnu predanost da građanima naše zemlje pruži najbrži internet u Bosni i Hercegovini, čak do pet puta brži od ponuđenih brzina na tržištu, što ovu kompaniju ističe ne samo kao lidera u industriji, već kao neprikosnovenog pružatelja telekomunikacijskih usluga.
“Telemach nudi tehnološki naprednu i cjenovno najbolju uslugu. Best Buy priznanje potvrđuje našu vodeću poziciju u industriji i nepokolebljivu predanost inovacijama i izvrsnosti u korisničkom servisu. Ponosimo se time što nudimo najveće brzine interneta, omogućujući našim korisnicima da iskoriste sve prednosti digitalnog doba uz vrhunsku vrijednost za svoj novac”, izjavio je Admir Drinić, generalni direktor Telemach BH.
Kompanija Telemach BH je uložila više od 472 miliona KM u infrastrukturu i digitalizaciju Bosne i Hercegovine, a u narednih 5 godina planira uložiti dodatnih 146 miliona KM u razvoj mreže i servisa.