U Sarajevu svečano otvoren Auto Centar Italy

0
1879
Povodom svečanog otvaranja, A.C.I. salon je pripremio za kupce specijalnu ponudu za sve modele vozila

Svečanim presjecanjem vrpce u Sarajevu je uz veliki broj prisutnih zvanica svečano otvoren Auto Centar Italy (A.C.I.) u kojem će se vršiti prodaja vozilaiz ponude FCA Grupacije i IVECO za teritoriju Bosne i Hercegovine.
Gosti su imali priliku da se na licu mjesta uvjere i upoznaju sa novim modelima brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, kao i sa programom lakih komercijalnih i teretnih vozila: Fiat Professional i IVECO.

Svečanim presjecanjem vrpce otvoren savremeni izložbeno-prodajni salon i servisni centar FCA

“U sklopu našeg izložbeno-prodajnog salona, projektovanog po najsavremenijim svjetskim standardima, nalazi se i vrhunski opremljen servis centar sa najmodernijom opremom za brzu i kvalitetnu uslugu našim klijentima. Najsavremenija dijagnostička oprema i specijalni alati pružaju punu podršku za kvalitetno održavanje vozila. Nudimo kvalitetnu uslugu prodaje i servisa za vozila iz ponudegrupacije FCA i IVECO, prodaju originalnih rezervnih dijelova te pružanje kvalitetnih i pravovremenih informacija svim kupcima. Sretan sam da u glavnom gradu BiH možemo otvoriti vrata našeg prodajno-servisnog centra za sve naše sadašnje i buduće klijente FCA i IVECO vozila“, izjavio je Mirsad Hamzić, direktor A.C.I. za Bosnu Hercegovinu.

Hamzić je uručio ček od 5.000 KM direktoru Udruženja ‘Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH’

Nakon svečanog presjecanja vrpce, Hamzić je u ime A.C.I. salona uručio ček u iznosu od 5.000 KM direktoru Udruženja ‘Srce za djecu koja boluju od raka u Federaciji BiH’, Fikretu Kubatu kako bi pomogao radu Roditeljske kuće na Jezeru koja pruža drugi dom djeci oboljeloj od raka i njihovim porodicama.
Povodom svečanog otvaranja, A.C.I. salon je pripremio za kupce specijalnu ponudu za sve modele vozila. Uz akcijske uslove finansiranja putem komercijalnih banaka, iz ponude izdvajamo Fiat Tipo sedan po cijeni od 19.990 KM, Fiat 500 1.2 po cijeni od 21.990 KM, JEEP Renegade 1.6 Sport po cijeni od 29.990 KM i Alfa Rromeo Stelvio po cijeni od 89.000 KM. Pomenute cijene su do registracije sa uključenom četvorogodišnjom garancijom i gratis prvim servisom. Ova akcija će važiti do 10.06.2018. godine.
A.C.I. salon takođe nudi širok asortiman IVECO lakih, srednjih i teških komercijalnih vozila, terenske kamione i vozila za primjenu u terenskim zadacima gdje kupci imaju mogućnost nadograditi servis sa Ugovorom o održavanju i produženoj garanciji po specijalnim cijenama. Širok asortiman proizvoda brenda uključuje Daily, vozilo koje pokriva segment vozila nosivosti od 3 do 7,2 tone, Eurocargo od 6 do 19 tona, Trakker (namijenjen za terenske zadatke) i Stralis, oba za više od 16 tona.
Novootvoreni A.C.I. salon u Sarajevu nalazi se u ulici Safeta Zajke br. 175, Rajlovac. Radno vrijeme salona i servisa je svaki radni dan od 8 do 18 sati, a subotom od 9 do 15 sati.