U Sarajevu svjetska premijera jahte Derubis 44 Fly duge 14 metara

0
1099
Jahta Derubis 44 Fly duga je 14 m, široka 4,5 m i visoka 6 metara

U subotu i nedjelju, 4. i 5. jula na Trgu BiH u Sarajevu (ispred Parlamentarne skupštine BiH) kompanija Derubis Yachts iz Viteza premijerno će predstaviti novi model jahte Derubis 44 Fly, u potpunosti proizvedena u Bosni i Hercegovini.
Tokom ovog događaja predviđeno je i održavanje B2B susrete sa važnim zvanicama iz poslovnog svijeta i diplomatskog kora.
Impozantna jahta Derubis 44 Fly dužine 14 metara, širine 4,5 metra i visine 6 metara biće izložena za javnost na platou Trga BiH do nedjelje uvečer, gdje će je posjetioci moći pogledati.

Derubis 44 Fly jahta ima tri sprata i pravljena je za boravak 10 osoba

“Nakon izlaska na tržište prošle godine sa prvom Derubis jahtom, koja je ujedno i prva ikad napravljena u BiH, ostvarili smo značajne kontakte i prepoznatljivost na međunarodnom tržištu. Nismo prestali da radimo na unapređenju i osposobljavanju serijske proizvodnje, te smo jako sretni da iz Sarajeva možemo svijetu poslati sliku sa novim, boljim, modernijim i luksuznijim modelom jahte koji je nastao u našoj proizvodnji. Ovo je jedinstvena prilika da svoj proizvod premijerno promovišemo u BiH, s obzirom na to da su svi sajmovi nautike u svijetu otkazani zbog pandemije koronavirusa. Želimo sugrađanima dati priliku da vide to naše čudo, naš brod proizveden u Vitezu, u gradu koji nije na moru”, izjavio je osnivač i direktor Derubis Yachts, Denis Kraljević.
Derubis 44 Fly jahta ima tri sprata i pravljena je za boravak deset odraslih osoba, sa četiri spavaonice, četiri kupatila i bazenom. Derubis Yachts je trenutno prisutan sa prodajnom mrežom u skoro svim zemljama svijeta.