U SCC-u održan event ‘Vispak poklanja damama’

0
895
Lejla Šuman: Za praznik žena dijelili smo i poklone iz programa 'Tako lako'

Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak iz Visokog je povodom 8. marta – Dana žena priredila u Sarajevo City Center-u (SCC) druženje pod motom ‘Vispak poklanja damama’, u okviru kojeg su svi mogli degustirati poslastice iz programa Laganini i palačinke sa Stampi kremom.
Vispakove poslastice pripremali su profesionalci iz Udruženja BH. kuhari, a šarmantni promoteri su ih darovali ‘Tako lako’ supama sa čestitkom povodom ovog međunarodnog praznika.
“Vispak je ove godine odlučio sve pripadnice ljepšeg spola i njihove partnere počastiti specijalitetima iz naše proizvodnje jer želimo da im ovaj dan ostane u posebno slatkom sjećanju. Za ovu priliku angažirali smo kuhare profesionalce iz Udruženja bh. kuhari koji prave vrhunske slastice, a naš kremni namaz Stampi i pudinzi Laganini su u fokusu ovogodišnje osmomartovske priče. Za naše posjetitelje pripremili smo i darove iz programa ‘Tako lako’ sa čestitkom povodom ovog međunarodnog praznika”, kazala je Lejla Šuman brand menadžerica Vispaka za kafu i slatki program.