United Media: Domaće serije na novom kanalu TOP

Druga sezona 'Ubice mog oca' na novom kanalu TOP od 18. decembra

0
1621
United Media pokreće novi TOP kanal, koji će godišnje emitovati 2 do 3 premijerne domaće serije

Najpopularnije svjetske serije, kao što su Game of Thrones, Narcos ili House of Cards premijerno se prikazuju na kablovskim kanalima ili platformama na kojima bilježe kontinuirano rastuće rejtinge i probijaju sve poznate granice gledanosti televizijskog programa.
Taj trend stigao je i u naš region. United Media (SK, N1, Grand, Fight Channel, iDJ, Lov i ribolov ) pokreće novi TOP kanal, koji će godišnje emitovati 2 do 3 premijerne visokobudžetne domaće serije, kao i orginalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou itd.) i najgledanije svjetske serije.
TOP kanal ulazi na velika vrata emitovanjem druge sezone serije koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji – Ubice mog oca, sa prvom epizodom koja će se emitovati 18.12.2017. godine.
Takođe, gledaoci će moći pratiti i hit serije kao što su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels i mnoga druga iznenađenja.
TOP kanal bit će emitovan u četiri zemlje regiona: Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji, za početak na Telemachu, SBB-u, Total TV-u i D3i. Dok se kanali ovog tipa u svijetu dodatno naplaćuju, platforme na kojima će krenuti su omogućile da se TOP kanal nađe već u osnovnoj ponudi, saopćeno je iz United Media.