Uručene nagrade dobitnicima 2. kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda

0
1272
Nagrade otišle u ruke dobitnika iz Livna i Sarajeva

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru ‘Karticom plati po auto svrati’ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. avgusta do 31. decembra 2017. godine, mogu uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM.
Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop HP 250 G5, mobitel samsung galaxy J710 i televizor LED HD philips 32PHT4201/12.
Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre, mjesec septembar, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.
Dobitnik prve nagrade – laptopa – HP 250 G5 je Nusret Džanko iz Sarajeva koji je korisnik usluga BBI banke od 2008 godine. Dobitnik druge nagrade – mobitela samsung galaxy J710 je Emina Alibegić također iz Sarajeva. Umjesto nje nagradu je preuzeo njen suprug Asim Jabučar. Treću nagradu, televizor LED HD philips 32PHT4201/12 dobio je Sead Čolić iz Livna, a trenutno živi i radi u Kalesiji.
Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, i svi korisniciBBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade – putnički automobil hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, kao i vikend za dvije osobe na Vlašiću.