Vakufska banka otvorila renoviranu poslovnicu u Ilijašu, iftar za klijente i građane

0
2734
Vakufska banka organizovala iftar za klijente i građane Ilijaša

Vakufska banka jučer je povodom otvaranja renovirane poslovnice u Ilijašu upriličila iftar za klijenate, partnere i građane na glavnom ilijaškom trgu.
Elma Zukić, izvršna direktorica Vakufske banke je gostima poželjela dobrodošlicu u novoopremljenoj poslovnici.
“Naša banka 21. godinu posluje u Ilijašu i duboko je integrisana u ekonomske i društvene tokove ove općine. Tradicionalno smo povezani sa ovom sredinom i zato smo ovaj svečani momenat željeli podijeliti sa našim klijentima i partnerima, ali i ugostiti i otvoriti vrata svim građanima Ilijaša koji su nam se odlučili pridružiti na iftarskom druženju”, rekla je Elma Zukić.
U svom obraćanju zvanicama, podršku Vakufskoj banci kao značajnom privrednom subjektu općine Ilijaš dao je općinski načelnik Akif Fazlić, a zamjenik reisu-l-uleme Husein ef. Smajić je ocijenio organizaciju ovako velikog, javnog iftara kao jedan vrlo lijep način da se obilježe i napredak ove banke i posljednji dan mjeseca Ramazana.
Vakufska banka je sinoć pretvorila glavni trg u Ilijašu u svojevrsnu iftarsku gozbu pod otvorenim nebom na kojoj su bili dobrodošli klijenti, partneri i uposlenici banke, ali i svi građani Ilijaša. Građani Ilijaša su se družilo u ovoj prelijepoj atmosferi, a unikatni događaj je svakako zauzeo centralno mjesto u društvenom životu općine.
Poslovnica Vakufske banke u Ilijašu na adresi 126. brigade bb je opremljena u skladu sa najsavremenijim standardima kako bi uposlenicima i klijentima banke ponudila najugodniji ambijent za poslovanje.
Vakufska banka posluje već 25 godina sa sjedištem u Sarajevu te sa gotovo 200 uposlenih pruža bankarske usluge u 20 poslovnica širom Federacije BiH. U svom pristupu klijentima se diferencira kroz neposredan lični odnos baziran na profesionalizmu i povjerenju, nudeći pri tome sve vrste konvencionalnih i najsavremenijih bankarskih servisa i proizvoda.