Viveport Infinity najavio prvu neograničenu uslugu VR pretplate

0
991
Viveport Infinity: Od 2. aprila VR pretplata za 12,99 dolara mjesečno

Viveport je objavio da će Viveport Infinity, prva neograničena VR pretplata, koja će biti lansirana 2. aprila, biti dostupna za 12,99 dolara mjesečno ili 99 dolara godišnje.
U najvećoj nadogradnji na platformi, članovi Viveport Infinity-a će dobiti neograničen pristup biblioteci servisa od preko 600 aplikacija i igara, uz ekskluzivne pogodnosti članstva kao što je obnovljena Viveport Video aplikacija. Trenutni članovi, uključujući i one sa pretplatom, kao i novi članovi koji se prijave prije 2. aprila, zadržat će svoju trenutnu cijenu do kraja 2019. godine.
Viveport Infinity nudi raznoliku biblioteku popularnih i indie VR naslova. Popularni naslovi, kao što su Angry Birds VR: Isle of Pigs, su zakazali njihovo lansiranje za Pretplatu kako bi se podudarili sa njihovim globalnim izdanjem, dajući članovima optimalan izbor i mogućnost da priušte traganje za novim sadržajem u Viveport servisu sa pretplatom. Novi Viveport korisnici mogu se prijaviti kad god žele za besplatno dvosedmično članstvo, kako bi imali priliku neograničene igre na Viveport Infinity.
Viveport Infinity će biti dostupan VIVE i Oculus Rift vlasnicima. Za kompatibilne naslove, Viveport Infinity se može kretati sa članovima na bilo koji samostalni headset izgrađen na VIVE-voj WAVE platformi. Ovaj hardverski pristup između različitih platformi dovodi uslugu do potpuno nove kategorije VR uređaja,proširujućidoseg programerima, kao i raspon publike.
Kako bi dodatno podržao Viveport Infinity programere, Viveport povećava udio u njihovom prihodu na 80/20 od prijašnjih 70/30. S početkom od 1. aprila, pa do kraja 2019. godine, ovo povećanje profita se odnosi na sve naslove u Viveport Infinity. Pored toga, uz neograničen pristup koji korisnici imaju cjelokupnom sadržaju, više programera može imati koristi od jednog člana Viveport Infinity-ja, što povećava potencijalni prihod programera.
Svi članovi Viveport Infinity-ja će uživati u ekskluzivnim pogodnostima kao što su vikend ponude na odabrane naslove, besplatni pokloni za naslove i mjesečni kuponi. Počevši od 2. aprila, članovi će automatski primiti kupon od 10% na početku svakog mjeseca kako bi potrošili na bilo koju kupovinu u Viveport trgovini. Viveport će takođe održati veliku prodaju za više od 100 naslova, kako bi proslavili lansiranje Infinity-a od 2. do 7. aprila.
Novi članovi već danas mogu pokrenuti besplatnu probnu verziju da bi zaključali trenutnu cijenu od 8,99 dolara, prije nego što se Viveport Infinity pokrene 2. aprila. Pored toga, svi tekući mjesečni Viveport pretplatnici i oni sa paketima pretplate će zadržati svoju trenutnu nisku cijenu kroz cijelu 2019. godinu.