Mustafa Toroman prvi u regiji certificiran za Microsoft Professional Program for DevOps

0
2570
Mustafa Toroman u kompaniji Authority Partners radi kao sistem inžinjer i program arhitekta

Kompanija Authority Partners (AP) je jedna od vodećih softverskih kompanija u Bosni i Hercegovini koja već 20 godina djeluje na globalnom tržištu i okuplja tim od preko 200 IT profesionalaca. Izvrsno i odgovorno poslovanje, koje AP realizira u BiH već 13 godina, usmjereno je između ostalog ka pozitivnom rastu i razvoju softverske industrije, ali i društva uopće.
Okruženje AP-a je osnaženo savremenim tehnologijama, mogućnostima za učenje novih vještina i dijeljenja znanja, sa ciljem jačanja saradnje, individualnog rasta i osjećaja postignuća.
Mustafa Toroman, koji u AP-u radi kao sistem inžinjer i program arhitekta, dokaz je da je istinska strast za znanjem put do uspjeha. On uspjehe niže iz godine u godinu, tako da danas, s ponosom, ističe da je prvi inžinjer u regiji certificiran za Microsoft Professional Program for DevOps.
“DevOps je proces koji nije samo svjetski trend, nego, po mom mišljenju, budućnost ovog posla. Prakticiranje ovog procesa omogućava nam da olakšamo poslovanje i isporučimo klijentima dodatnu vrijednost. DevOps je nešto što me zanima dugo vremena, tako da je certificiranje bio izazov i način da validiram svoje znanje“, objasnio je Toroman.
Mustafa, nosioc prestižne titule ‘Most Valuable Person for Microsoft Azure’, u posljednjih šest godina predavao je na preko 50 svjetskih IT konferencija, a prošlu godinu obilježio je velikim uspjehom kao prvi predavač iz regije na najvećoj IT konferenciji, Microsoft Ignite u Orlandu.
“Microsoft Ignite je nevjerovatno iskustvo. 30.000 IT strucnjaka iz čitavog svijeta na jednom mjestu je velika prilika za učenje i razmjenu iskustava. Sretan sam što sam dio stumulirajućeg okruženja AP-a koje ohrabruje dijeljenje znanja“, dodao je Mustafa.
Authority Partners kontinuirano ulaže u razvoj i znanje IT profesionlaca u BiH, te s ponosom ističe da pružaju mogućnost rada sa ljudima koji su izvrsni stručnjaci u polju djelovanja, koji posjeduju strast za novim tehnologijama i savremenim trendovima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here