Vojni piloti u nevjerici: NLO rotiraju u zraku, ubrzavaju i zaustavljaju u smrtonosnim brzinama

0
1364
Piloti su NLO-e uočavali na radarskim sistemima

Američki vojni piloti u 2014 i 2015. godini uočili su iznad istočne obale SAD velik broj nepoznatih letećih objekata, piše Independent otkrivajući detalje izvještaja koji su sada objavljeni.
Brojni iskusni piloti su svjedočili da su tokom letova vidjeli misteriozne objekte kako postižu brzinu i duljinu leta koje je nemoguće postići dosad poznatom tehnologijom. Spomenuti NLO-i izgledali su poput ogromnih, bijelih bombona, a na njima nije bilo vidljivih motora ili ispušnih plinova. Čini se da su bili u stanju izvršiti manevre koje piloti nikada ne bi izvodili – rotiranja u zraku, ubrzavanja i zaustavljanja u smrtonosnim brzinama.
Independent dodaje kako je uočavanje NLO-a postalo toliko često da je američka mornarica odlučila promijeniti metode u izvještavanju o njima kako bi više doznala o tome od kuda dolaze.
Piloti su prvo NLO-e uočavali kad su se pojavili na radarskim sistemima, a mislili su kako je riječ o dronovima. No potom su ih, kako se navodi, počeli susretati uživo. Tako se jedan pilot umalo zabio u NLO kojeg je opisao kao kuglu koja okružuje kocku. Kako su bili u opasnosti da se zalete u njih, piloti su se žalili misleći da je možda riječ i o tajnom vojnom programu.
Zabilježene su i snimke reakcija pilota prilikom susreta s nepoznatim objektima: “Što je ovo? Vidi kako leti? Ove stvari mogle bi letjeti po cijele dane…”, govorili su neki od njih.
Stručnjaci pak smatraju kako je veća vjerojatnost da nije riječ o vanzemaljskoj prisutnosti, ali ujedno niti ne odbacuju u potpunosti tu teoriju, prenosi vecernji.hr Smatraju kako je prije riječ o ljudskom faktoru, tačnije nekim pogreškama u sistemima za praćenje i kognitivnom preopterećenju zbog intenzivnih letova.