Vrhunsko iskustvo po pristupačnim cijenama: Samsung Galaxy A52 i Galaxy A72

Modeli Samsung Galaxy A52 i Galaxy A72 kreirani su za svačiji džep, a donose premijum karakteristike koje omogućavaju uživanje u najsavremenijem mobilnom iskustvu

0
2310
Modeli nove Samsung Galaxy A serije (A52 i A72) donose prefinjeni, elegantni dizajn

Pametni telefoni odavno su prestali da budu uređaji koje koristimo samo za telefoniranje i kucanje poruka. Već godinama unazad, ovi uređaji su naši svakodnevni saputnici, bilo da je riječ o poslu, zabavi, gledanju različitih sadržaja ili komunikaciji sa porodicom i prijateljima.
Ovog proljeća, kompanija Samsung Electronics riješila je da iznenadi korisnike širom svijeta, pružajući im vrhunsko iskustvo mobilnog telefona po pristupačnim cijenama, bez ikakvih kompromisa po pitanju performansi. Modeli Samsung Galaxy A52 i Galaxy A72 kreirani su za svačiji džep, a donose premijum karakteristike koje omogućavaju uživanje u najsavremenijem mobilnom iskustvu.
Pored funkcionalnosti, mobilni telefoni danas oslikavaju i našu estetiku i ličnost. Odavno je prevaziđen period kada korisnicima nije bilo bitno kako njihov telefon izgleda. Modeli nove Samsung Galaxy A serije donose prefinjeni, elegantni dizajn, koji je jednostavan i sofisticiran, a opet upečatljiv, ostavljajući snažan utisak sa svojim zaobljenim ivicama, tankim ekranom i kućištem za sistem kamera.

Galaxy A72 (kao i A52) sa sistemom kamera omogućava snimanje u 4K rezoluciji

Samsung Super AMOLED displej sa stopom osvježavanja od 90Hz donosi potpuno neometano iskustvo listanja ekrana i gledanja različitih sadržaja. Sada korisnici mogu da pretražuju društvene mreže ili gledaju omiljene serije i muzičke spotove čak i kada su napolju, bez ikakvog dodatnog truda i brige o okolnoj svjetlosti, zahvaljujući osvjetljenju ekrana jačine 800 nita. Pored toga, najsavremenija Eye Care funkcija je tu da vodi računa da se vaše oči ne zamaraju, tako što automatski usklađuje jačinu boja u odnosu na okolinu.
Kamera je danas jedna od najbitnijih stavki pri kupovini pametnog telefona. Stoga Galaxy A52 i A72 dolaze sa sistemima kamera koji će korisnicima omogućiti da zabilježe sve one važne životne trenutke u vrhunskoj 4K rezoluciji, pomoću objektiva od 64 MP, sa dodatnim funkcijama na bazi vještačke inteligencije. Zahvaljujući 4K Video Snap opciji, samo jednim dodirom ekrana moguće je snimanje video zapisa i pravljenje vrhunskih fotografija od omiljenih kadrova.
Tu je i nova Scene Optimizer opcija, koja će se pobrinuti da korisnici uz pomoć vještačke inteligencije dobiju najbolji kvalitet fotografija, uz optimalna podešavanja za čak 30 kategorija fotografija i pozadina poput hrane, pejzaža i kućnih ljubimaca.

Nova Galaxy A serija je siguran izbor ako vam je potreban telefon koji će trajati dugo

Što se tiče okruženja u kojem se snima, nema potrebe za pretjeranim trudom i razmišljanjem da li će snimak ispasti dobro zbog brzih pokreta ili podrhtavanja telefona, jer se OIS (optička stabilizacija slike) brine da fotografije i video zapisi uvijek ispadnu vrhunski.
Potpuno je normalno da korisnici danas od pametnog telefona očekuju multimedijalno iskustvo povezanosti na svim frontovima, te Galaxy A52 i A72 na ovom polju donose pregršt mogućnosti. SmartThings aplikacija koja dolazi preinstalirana na novoj A seriji, povezuje se i upravlja različitim Galaxy uređajima u domu – od tableta i Galaxy Watch pametnih satova, do Galaxy Buds slušalica. Za strastvene ljubitelje muzike, nova A serija donosi odlične pogodnosti. Bilo da je u pitanju zajednički trening kod kuće ili najnoviji podkast, korisnici mogu jednostavno da se povežu sa svojim prijateljima i slušaju navedene sadržaje zajedno, zahvaljujući Music Share i Buds Together funkcijama.
Nova Galaxy A serija je siguran izbor ukoliko vam je potreban telefon koji će trajati dugo i konstantno pružati vrhunske performanse, bez obzira na to da li ga koristite za gejming i gledanje serija, poslovnu komunikaciju ili za surfovanje po internetu i povezivanje sa vašim najdražima.

(Izvor: PR Samsung)