WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications

0
268
Represent Communications obogatila portfolio usluga novom digitalnom platformom WebMind

Represent Communications, agencija za integrisanekomunikacije, obogatila je svoj portfolio usluga novom digitalnom platformom WebMind. Ovaj inovativni medijski projekt pokretat će i istraživati teme u vezi sa novim internet tehnologijama, gaming industrijom, dešavanjima u WEB3 svijetu (Blockchain, Crypto, NFT, Metaverse), Tech indrustrijom, Employer brandingom…
“WebMind je još jedan važan i hrabar iskorak u nizu dugoročnog razvoja i širenja porfolija usluga naše agencije. Tokom 20 godina postojanja uvijek smo pratili trendove i potrebe tržišta, te smo i u ovom trenutku prepoznali važnost razumijevanja digitalizacije i IT ekosistema koji će raditi na edukaciji i informisanju šire publike, spajanju i razumijevanju tech i non-tech svijeta i potrebama i jednih i drugih“, rekla je Tamara Jokanović, generalna direktorica agencije Represent Communications.

WebMind tim radiće na edukaciji šire publike i demistifikaciji pojmova digitalnog svijeta

“Radit ćemo na edukaciji i informisanju šire publike i demistifikaciji pojmova digitalnog svijeta. Pokušat ćemo da se nametnemo kao mainstream digitalni medij, tj. da širem auditorijumu pričamo razumljivim jezikom i približimo teme o digitalnoj revoluciji i decentralizovanom digitalnom univerzumu i prednostima koje donosi“, dodao je Lazar Jovanović, direktor WebMinda.
WebMind projekt je osmišljen kao regionalno relevantna platforma sa tendencijom da postane globalna. Ono što je izdvaja od ostalih platform sa istom ili sličnom tematikom jeste prije svega sveobuhvatan autorski sadržaj baziran na istraživačkom novinarstvu, tekstovi prilagođeni IT zajednici, ali i onima koji žele da zakorače u tu oblast.