Završena nagradna igra INA-e i Energopetrola: Enadinu Selimbašiću uručeni ključevi Golfa 8

0
239
Sretnom dobitniku velike nagradne igre 'Natoči i osvoji' uručena glavna nagrada automobil Golf 8

Na benzinskoj stanici INA u Lepenici nadomak Sarajeva danas je Enadinu Selimbašiću, sretnom dobitniku velike nagradne igre ‘Natoči i osvoji’ uručena glavna nagrada automobil Golf 8.
Igra je, podsjećamo, u periodu od 1.12.2021. do 31.1.2022. godine održana na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima u Federaciji BiH, a kupci su tokom ova dva mjeseca točenjem najmanje 20 litara Class Plus goriva imali priliku osvojiti jednu od 180 vrijednih nagrada – karticu za gorivo u vrijednosti od 100 KM ili glavnu nagradu – automobil Golf 8.
“Za mene je ovo jedno nevjerovatno iskustvo, jer prvi put sam sudjelovao u nagradnoj igri i nisam očekivao pobjedu. Osjećam se izuzetno sretno i uzbuđeno, i poručujem svima da se isplati igrati”, izjavio je 19-ogodišnji Enadin Selimbašić iz Kladnja kojem će glavna nagrada, Golf 8, biti prvi vlasnički automobil.
Ključeve jednog od najpoželjnijih automobila u BiH, sretnom dobitniku uručila je Marijana Rajić, izvršna direktorica za maloprodaju i članica Uprave Holdine i Energopetrola.
“Zahvaljujemo se našim kupcima na ukazanom povjerenju i sudjelovanju u nagradnoj igri koja je mnogima od njih izmamila osmijeh na lice. Čestitamo svim dobitnicima, a dobitniku glavne nagrade, Golfa 8, uz čestitke upućujemo i želje za odgovornom i sigurnom vožnjom svog novog automobila točenjem visokokvalitetnog Class Plus goriva”, kazala je Marijana Rajić.
Visokokvalitetna Class Plus goriva s poboljšanom formulom aditiva uklanjaju naslage i dijelove motora štite od korozije osiguravajući optimalan rad i povećanu snagu. Na ovaj način vijek trajanja motora je produžen, što svakom vozaču osigurava bezbrižniju i sigurniju vožnju.
Imena svih dobitnika nagradne igre ‘Natoči i osvoji’ objavljena su na https://nagradnaigra.holdina.ba/.