Zbog velikog interesovanja: Autoceste FBiH povećale broj ACC tagova za još 1.000 uređaja

Nova akcijska cijena TAG uređaja iznosi 19,50 KM umjesto dosadašnjih 39 KM

0
286
Nabavka uređaja po 50% nižoj cijeni nije vezana za određenu kategoriju vozila

Javno preduzeće Autoceste FBiH danas je pokrenulo akciju popusta od 50 posto na prodaju ACC TAG uređaja za elektronsku naplatu cestarine na autocesti, te nova cijena iznosi 19,50 KM umjesto dosadašnjih 39 KM.
Budući da je akcija naišla na veliko interesovanje, Uprava JP Autoceste FBiH je odlučila da će od sutra biti dostupno još 1.000 ACC TAG uređaja.
“Izuzetno mi je drago da na ovaj način možemo pokazati našim korisnicima da cijenimo njihovu lojalnost, te kao društveno odgovorna kompanija intenzivnim ulaganjem nastojimo osigurati što povoljnije cijene posebno u ovoj ekonomskoj krizi kada svakodnevno rastu cijena koje građani teško podnose. Povećanjem broja korisnika elektronske naplate cestarine želimo smanjiti vrijeme čekanja na naplatnim mjestima i povećati nivo usluge za naše korisnike”, izjavio je Elmedin Voloder, direktor JP Autoceste FBiH.
Akcijski tagovi će biti dostupni na naplatnim mjestima: Sarajevo sjever, Podlugovi, Visoko, Kakanj, Lašva, Zenica jug, Zenica sjever, Sarajevo zapad, Lepenica, Ljubuški i Svilaj. Akcija se odnosi isključivo na kupovinu uređaja na navedenim naplatim mjestima, a uređaj možete platiti isključivo gotovinom ili platnom karticom.
Na svaku dopunu novčanih sredstava na ACC korisnički račun, Autoceste FBiH daruje bonus od 20 posto, saopćeno je iz ove kompanije.