6. Sarajevo FMCG Summit: Ključne promjene za uspjeh trgovaca

0
434
Šesta konferencija o robi široke potrošnje u BiH održat će se 5. marta u Sarajevu

Šesta po redu i najveća konferencija o robi široke potrošnje u BiH, održat će se 5. marta, u Kongresnom centru Hotela Hills u Sarajevu.
Najveći fokus bit će na bh. trgovcima i ključnim promjenama koje će znatno utjecati na njihov razvoj.
Prethodnih godina govorilo se najviše o promjenama koje su se događale na menadžerskoj razini, no vrijeme koje je pred nama trgovci će koristiti za prilagođavanje usluga koje će ujedno biti i ključno za njihov dalji uspjeh.
Val promjena najavili su nam prije svega i sve zahtjevniji potrošači. Kako predvidjeti i zadovoljiti njihove potrebe, a pri tom zadržati konkurentsku prednost na tržištu, ključna su pitanja koja sebi postavljaju trgovci, i to je tema o kojoj će se najviše i govoriti na Summitu.
Neizostavne teme i pitanja bit će i o najvećim trendovima i inovacijama u maloprodaji. Govorit će se i o novim i različitim platformama s naglaskom na mogućnosti koje stvaraju da bh. brendovi dođu na svjetsko tržište, ali i obrnuto.
Keynote Speaker 6. FMCG Summita je Miodrag Borojević, član Upravnog odbora Fortenova Group (Ex Agrokor), govorit će o temi ‘Razvoj trgovine u regionu’, te koji su to izazovi i perspective za trgovce u BiH.
Više o Summitu, program i informacijama za prijave na: www.fmcg-summit.ba