Addiko banka slavi drugi rođendan

0
925
Addiko banka je značajno skratila proceduru odobrenja kredita

Za Addiko banku u Bosni i Hercegovini 31.oktobar ima posebno značenje. Naime, prije dvije godine, na Međunarodni dan štednje, Addiko brend je i zvanično ušao na bh. tržište, a mreža od preko 70 poslovnica je postala crvena.
Fokusiranost na bitno, efikasnost i jednostavna komunikacija su vrijednsoti koje jedan zajednički tim koji djeluje u šest banaka svakodnevno provodi u praksi, nudeći klijentima drugačiji pristup bankarstvu.
“Našim smo klijentima uspjeli pokazati da bankarstvo može biti jednostavno i jasno. Sa pozitivnim poslovnim trendovima, rastom i ambicioznim razvojnim planovima nastavljamo i u narednom periodu. Kao i prethodne godine, i ove ćemo rođendansku radost podijeliti sa klijentima, omogućavajući im 31.10. plaćanje računa bez naknade u svim poslovnicama Addiko banke”, istakla je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.
“Osim toga, dijelu učenika u školama u Sarajevu, Bijeljini i Grudama, kojima smo prošle godine donirali školske ormariće, donirat ćemo dodate školske udžbenike koji će učenici koristiti u školi, kako bismo im olakšali školske torbe i omogućili praviliniji tjelesni razvoj”, dodala je Pašić.
Predsjednik Uprave Addiko Bank ad Banja Luka Mario Ivanković rekao je da će rođendan banke obilježiti nizom aktivnosti, a predviđeno je i druženje za mališane sa područja Starčevice, na nedavno otvorenom Addiko dječijem igralištu. Ivanković je dodao da su će se mališani na igralištu moći igrati i družiti sa omiljenim likovima iz crtanih filmova i saznati više detalja o štednji i njenoj koristi.
Addiko banka je tokom protekle dvije godine značajno poboljšala sve ključne poslovne indikatore, finansijske rezultate i kvalitet imovine. Postavljeni su temelji za kontinuirano održivi rast, a uvođenjem modernih i jedinstvenih usluga koje direktno odgovaraju potrebama klijenata napravili smo veliki iskorak i bankarstvo, na veliko zadovoljstvo naših klijenata, zaposlenika i vlasnika, uveli u novo doba.
“Tako mladi, a tako jasni i jednostavni”, poruka je sa koju Addiko želi prenijeti klijentima povodom drugog rođendana.