Agram preuzeo Cibonin poslovni toranj u Zagrebu

0
505
Prodan Cibonin toranj u Zagrebu, Agram najavio značajne investicije u obnovu tog objekta

Društva Agram grupe i Fortenova grupa okončali su transakciju kupoprodaje i preuzimanja Ciboninog tornja u Zagrebu, saopćili su danas iz koncerna Agram.
Izvršni direktor za financije Agram EEIG Emil Mihalina izrazio je zadovoljstvo tom kupoprodajom i najavio značajne investicije u cjelokupnu obnovu Ciboninog tornja.
“Aktivnosti u tom pravcu već su započete. Okončanjem projekta, Cibona će biti vraćena u segment prvoklasnih poslovnih nekretnina Grada Zagreba, a Agram će dodatno utvrditi poziciju vodećeg investitora u poslovne nekretnine u Hrvatskoj”, kazao je Mihalina.
Fortenova grupa i Koncern Agram potpisali su 23. februara ove godine ugovor o kupoprodaji nekretnina, koje je u sklopu poslovnog tornja Cibona u Zagrebu u vlasništvu imala Fortenova grupa, prenosi Hina. Radi se o uredskim prostorima na 16 spratova tornja te garažnom prostoru, što ukupno čini oko 6.700 kvadratnih metara površine, naveli su tada iz Fortenove, uz napomenu da je kupoprodajna cijena, prema ugovoru, poslovna tajna.