Altermedia najpoželjniji poslodavac u BiH u sektoru marketinga i PR-a u 2018.

0
1476
Nagradu je preuzela direktorica agencije Altermedia, Samira Muratović

Na svečanoj dodjeli priznanja ‘Najpoželjniji poslodavac u BiH za 2018. godinu’, koja je održana u Hotelu Holiday u Sarajevu, marketing agencija Altermedia dobila je prestižno priznanje ‘Najpoželjniji poslodavac u BiH, u sektoru marketinga i PR-a u 2018.’
Organizator Posao.ba, posjetioci istoimenog portal i bh. javnost u okviru istraživanja ‘Najpoželjniji poslodavac u BiH, u 2018.’ Izabrali su marketinšku agenciju Altermedia za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u BiH.
U istraživanju provedenom tokom dva mjeseca (februar i mart 2018.), nominovano je preko 700 kompanija iz BiH koje su ukupno dobile 147.089 glasova. Ispitanici su glasali za kompanije na osnovu lične percepcije koja svjedoči o tome koliko je neka kompanija u ovoj godini ulagala u upravljanje ljudskim potencijalima i branding, te kakav imidž ima u javnosti.
Altermedia plasirala se među 45 najpoželjniji hposlodavaca, a priznanje je dodijeljeno u sektoru marketinga i PR-a.
Na ceremoniji dodjele priznanja, kao jednom od najvažnijih događaja u poslovnoj zajednici BiH, u prisustvu predstavnika najuspješnijih kompanija, vladinog sektora, diplomatskog kora i međunarodnih organizacija, nagradu je preuzela direktorica agencije Altermedia, Samira Muratović.
“Večeras sam jako ponosna. Uvijek ističem činjenicu da smo mi u Altermediji jedna velika porodica i to se može vidjeti u našem svakodnevnom radu. Od samog početka se trudimo da uposlenicima omogućimo prijatno okruženje i dobre uslove za rad, ali i prijateljskii porodični duh. Zbog toga je ovo proglašenje za sve nas veliki uspjeh,ali i poticaj za buduće stvaranje još boljeg poslovnog okruženja”, kazala je Samira Muratović.