Audi B2B Run: Sutra 6. izdanje najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH

0
83
Ispod startnog luka će se naći čak 1.800 takmičara, udruženih u timove svojih kompanija

Na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu sutra (28.09.) održat će se šesto izdanje najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH, Audi B2B Run utrke, čime će se potvrditi status ovog sportskog događaja kao nezaobilaznog u kalendaru poslovne zajednice.
Jedinstven događaj, koji iz godineu godinu nadmašuje očekivanja i postavlja nove standarde, i ovoga puta će okupiti kompanije iz različitih industrija, donoseći svježu dozu uzbuđenja, sporta i zdrave konkurencije u poslovnu zajednicu.
Audi B2B Runutrka postala je sinonim za rekordne uspjehe i ovogodišnje izdanje nije izuzetak. I ovoga puta oboren je rekord po broju učesnika, a ispod startnog luka će se naći čak 1.800 takmičara, udruženih u timove svojih kompanija.
Slogan ‘Cijela kompanija=jedan tim’ će biti vodilja za sve trkače koji će braniti boje svojih kompanija. Ovaj događaj nije samo sportska utrka, već i prilika za promociju aktivnog i zdravog stila života među zaposlenicima. Pored toga, događaj jača korporativnu kulturu, potiče timski duh i donosi zadovoljstvo zaposlenicima koji imaju priliku da se opuste i povežu sa svojim kolegama, na neformalan i sportski način.
Pored samog trkačkog iskustva, najaktivniji i najbrži timovi imat će priliku da za svoje kompanije izbore pobjedu. Pobjednici će biti proglašeni u nekoliko kategorija, uključujući pojedinačnu mušku i žensku kategoriju, najbrže male, srednje i velike kompanije, kao i titulu ‘Najfit kompanija’. Ovi prestižni naslovi će dodatno motivisati trkače i kompanije da daju svoj maksimum na stazi.
Podršku u organizacijiAudi B2B Run utrke od samog početka pružaju kompanije koje promovišu i žive zdrav i aktivan stil života svojih zaposlenih, a osim brenda Audi, kao glavnog sponzora događaja, partneri događaja su i Turistička zajednica Kantona Sarajevo sa kampanjom VisitSarajevo, Oaza, Heineken Silver, R&S, Podravka i Avalon Sports & Health Club.