Bankomat Sparkasse Bank za pristup iz automobila

0
1528
Sparkasse Bank postavila je u Sarajevu svoj prvi bankomat za pristup iz automobila

Korisnicima kartica od sada na raspolaganju i bankomat kojem mogu pristupiti iz udobnosti automobila, koji se nalazi u naselju Čengić Vila u Sarajevu.
U želji da maksimalno olakša klijentima podizanje novca i korištenje bankomata, Sparkasse Bank postavila je svoj prvi bankomat za pristup iz automobila.
“Na ovaj način korisnici bankomatu mogu pristupiti kroz prozor automobila, te brzo i efikasno izvršiti podizanje gotovine ili obavljanje neke druge transakcije na samom uređaju”, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica segmenta upravljanja s prodajom Sparkasse Bank.
Bankomat se nalazi na adresi Bulevar Meše Selimovića, u sklopu benzinske pumpe Energopetrol. Naknada za isplatu gotovine za klijente Banke – korisnike debitnih kartica na bankomatima se ne naplaćuje, saopćeno je iz Sparkasse Bank.
Postavkom ove vrste bankomata Sparkasse Bank odgovara na potrebe svojih klijenata, te potvrđuje kontinuirani razvoj novih proizvoda i usluga namijenjenih maksimalnoj uštedi vremena i jednostavnom pristupu uslugama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here