Benetton Sarajevo predstavlja web shop i novu modnu kolekciju

0
2509
Kupci u web shopu Benettona mogu pronaći posljednje kolekcije modne odjeće

Poznati međunarodni brend kvalitetnih odjevnih predmeta United Colors of Benetton prepoznao je potrebe svojih kupaca u Bosni i Hercegovini i omogućio im da posljednje modne trendove odjeće za djecu, žene i muškarce od danas mogu kupovati online, iz udobnosti svog doma.
Novootvoreni web shop na adresi www.benettonsarajevo.ba prilika je za sve koje zanima jedinstvena i moderna odjeća Benetton da brzo i lako pregledaju sve dostupne modele raznovrsnih boja, posebnih dezena i originalnog dizajna, a potom i da u samo tri koraka naruče odabrane komade.
“Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici predstaviti kvalitetan i pouzdan web shop koji će zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, a posebno nas raduje što smo tu želju svima ostvarili u vrijeme pandemije koronavirusa”, izjavila je Fazira Kahriman iz marketing odjela kompanije Benetton Sarajevo.
Svi dosadašnji kupci Benetton proizvoda znaju da je filozofija ovog međunarodnog brenda, koji postoji još od daleke 1965. godine, dugogodišnja specifičnost i prepoznatljivost, kao i šaren i ležeran dizajn. Sinonim su za ideju različitosti, a decenijama prenose poruke tolerancije i miješanja kultura i boja.
“Benetton Group je jedna od najpoznatijih modnih kompanija u svijetu sa mrežom od oko 5.000 trgovina, a mi smo ponosni što kupcima u BiH u našoj prodavnici Megastore Benetton na adresi Ferhadija 11 u Sarajevu osiguravamo najbolje iz svake Benetton kolekcije. Sada će uz web shop njihova kupovina i upoznavanje sa novitetima biti još jednostavniji”, poručili su iz Benettona Sarajevo.
Kupci u web shopu mogu pronaći posljednje kolekcije modne odjeće za bebe, dječake, djevojčice, žene i muškarce. Odjeću je moguće naručiti iz svih krajeva BiH, a za svaku narudžbu iznad 50 KM osigurana je besplatna dostava.
Plaćanje je moguće gotovinom prilikom dostave proizvoda na vašu adresu, kao i online, kreditnim i debitnim karticama, a za klijente Raiffeisen banke omogućena je opcija e-pay.