Bruce Willis i HELL se ponovo udružuju

0
1110
Bruce Willis će ostati zaštitno lice globalne reklamne kampanje kompanije HELL još dvije godine

Hell Energy, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova energetskih napitaka, omiljen i na tržištu Bosne i Hercegovine, nastavlja saradnju s Bruce Willisom. Holivudska glumačka zvijezda će ostati zaštitno lice globalne reklamne kampanje kompanije Hell još dvije godine. U nadolazećoj reklami osim Hell Classica naći će se i najnovije izdanje Hell Energy Coffee.
Lijepa manekenka i glumica Zuleyka Rivera, najpoznatija po muzičkom spotu Despacito koji broji 6,6 milijardi pregleda, pojavit će se u reklami rame uz rame sa holivudskim glumcem.
Proizvodi mađarske kompanije, energetska pića vrhunske kvalitete, dostupni su na 5 različitih kontinenata i preko 50 zemalja od Indije do Meksika, a od prošle godine dostupna je i ledena kafa.
“Bruce Willis ima sve što Hell predstavlja: snažan je, dinamičan i hrabar. Pored Willisa u našoj globalnoj reklamnoj kampanjipojavit će i lijepa Zuleyka Rivera, manekenka i glumica koja je osvojila titulu Miss Universe 2006. godine i možda je u BiH najpoznatija po pojavljivanju u muzičkom spotu za pjesmu Despacito, a od tada je imala nekoliko filmskih uloga”, rekao je Péter Pantl, međunarodni direktor za komunikacije i marketing u kompaniji Hell Energy,
Nova reklama za Hell počet će se snimati početkom marta u Njujorku.