Budite u toku sa svojim obavezama i efikasno obavljajte svakodnevne zadatke uz Samsung pametne uređaje

Samsung pametni telefoni privlače pozornost javnosti svojim dizajnom, neograničenim mogućnostima i inovativnim opcijama korištenja

0
2166
Samsung uvijek ide u korak sa inovacijama te svoje uređaje unapređuje i korisnicima daje više

Moderno vrijeme sa sobom je donijelo i modernu komunikaciju, te je postalo sasvim normalno, čak se i podrazumijeva, da ste dostupni svugdje i u svakom trenutku. Tako se posao iz kancelarija u dobroj mjeri prebacio na posao iz pokretnog ureda – to jeste sa bilo kojeg mjesta gdje se nalazite u trenutku.
Sve ovo sada je mnogo lakše s obzirom na to da imamo veliki izbor uređaja na kojima ćemo taj posao i komunikaciju obavljati, a među uređajima koji se posebno ističu već godinama sigurno su oni kompanije Samsung.
Samsung uvijek ide u korak sa inovacijama te svoje uređaje unapređuje i korisnicima daje više. Svaki uređaj iz Samsung serije pogodan je i za svakodnevnu običnu komunikaciju, ali i za obavljanje posla gdje god se nalazite.
Svako od nas ima svog favorita, ali Samsung ima za svakoga ponešto.

Samsung Foldables – lider na tržištu preklopnih uređaja

Kompanija Samsung trenutno je ubjedljivi lider na tržištu preklopnih uređaja, uz predviđanja da će ovi telefoni biti sve popularniji. Posljednji u nizu – Galaxy Z Fold3 i Z Flip 3 5G, predstavljeni prošle godine, pokazali su kako korištenje uređaja na preklop može biti uzbudljivo i višestruko korisno. Ovi telefoni privukli su pažnju javnosti svojim pametnim dizajnom, neograničenim mogućnostima i inovativnim opcijama korištenja.

Galaxy Z Fold3 i Z Flip 3 5G pametni telefoni sa inovativnim dizajnom

Veliku prekretnicu na globalnom tržištu sklopivih ekrana Samsung je donio 2019. godine sa prvom verzijom telefona Galaxy Z Fold. Ubrzo potom stigao je i Galaxy Z Flip. Elegantan dizajn na preklop označio je povratak u prošlost voljenih preklopnih telefona, što je Z Flip odmah učinilo ikonom.
Tradicionalniji Z Fold3 sklopljen izgleda kao uobičajeni, ali nešto deblji pametni telefon, dok otvoren izgleda kao knjiga i lako može zamijeniti laptop kada za njega nemate mjesta u torbi.

Z Flip3 preklopljen na pola čini savršen kvadrat i kao mini novčanik lako stane u džep

Dimenzijama manji, Z Flip3 je posebna priča. Preklopljen na pola čini savršen kvadrat i kao mini novčanik lako stane u svaki džep. Na malom ekranu prikazuje niz notifikacija i omogućava korištenje u selfie modu bez otvaranja.
Više informacija o preklopnim Samsung pametnim telefonima možete pronaći na: https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-z/.

Nova serija Samsung telefona S22 donosi najnaprednije iskustvo sa kamerom

S22,najnaprednija serija dosada

Nova serija Samsung telefona S22 (S22, S22+ i S22 Ultra) donosi najnaprednije iskustvo sa kamerom, baziranoj na vještačkoj inteligenciji koja vaše fotografije podiže na viši nivo. Uz nove revolucionarne Nightography karakteristike serije Galaxy S22, poput 23 posto većeg senzora u odnosu na Galaxy S21 i S21+ uređaje kao i Adaptive Pixel tehnologije, kamera propušta više svjetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje kojima će se vaš sadržaj istaći, čak i u mraku. Tajna se zapravo krije u uređaju, a ne u fotografu, a vaše fotografije će dobiti kvalitet i jasnoću kao da su snimljene profesionalnim fotoaparatom.

Galaxy S22 serija obezbijeđena je moćnom Knox Vault sigurnosnom platformom

Velika baterija, koja traje cijeli dan, super brzo punjenje i dovoljno mjesta za pohranu svega što vam je potrebno tokom radnog dana posebna su prednost ovih revolucionarnih uređaja koji spajaju posao i užitak čak i kada poslovne obaveze traju cijeli dan. Munjevito brz procesor omogućava da se sve odvija glatko i tako prati vaš ritam bez bespotrebnog usporavanja.
I na poslu i kod kuće, uređaji nove S serija dizajnirani su da vam pruže podršku čak i tokom najužurbanijih dana pomoću prvog 4nm procesora u Galaxy telefonu. On pokreće najnaprednije procese vještačke inteligencije i mašinskog učenja, i obezbjeđuje performanse bez premca za sav streaming i potrebnu produktivnost. Dodatno, analiza ponašanja mreže pojednostavljuje performanse aplikacija tako što automatski otkriva koju aplikaciju koristite i usmjerava najviše energije u nju – tako da korištenje, surfanje webom i navigacija nikada nisu bili lakši.
Galaxy S22 serija obezbijeđena je moćnom Knox Vault sigurnosnom platformom, koja uključuje siguran procesor i memoriju koja u potpunosti izoluje osjetljive podatke poput vaših lozinki, biometrijskih podataka ili Blockchain ključeva od glavnog operativnog sistema telefona. One UI i Indicator olakšavaju da vidite koje aplikacije pristupaju vašim podacima i kameri, tako da možete da odlučite da li da dodijelite ili odbijete dozvolu svakoj od aplikacija. Galaxy S22 serija također uvodi nekoliko novih sigurnosnih funkcija, uključujući ARM mikro arhitekturu, koja pomaže u sprečavanju cyber napada na vaš operativni sistem i memoriju.
Pored toga, Galaxy S22 serija donosi Samsung Wallet – praktično i sigurno iskustvo koje olakšava svakodnevni život. Samsung novčanik kombinuje online plaćanje, ID, ključeve i upravljanje datotekama u jednu alatku koja pojednostavljuje vaše svakodnevne poslove, od pokazivanja vašeg studentskog ID-a do prikupljanja putnih dokumenata prije polijetanja.
Pokrenite svoju lavinu kreativnosti i produktivnosti uz Galaxy S22 seriju, koja će vam pružiti korisničko iskustvo kao nikada do sada. Za više informacija posjetite: https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s/.

(Izvor: PR Samsung)