CES 2020: Samsung predstavio nove inovativne kućne aparate

0
1079
Modularni kućni aparati sa novom tehnologijom, mogućnostima za povezivanje i inovativnog dizajna

Nizom nagrađivanih inovacija na sajmu CES 2020 kompanija Samsung Electronics nastavlja da postavlja standarde kada su u pitanju moderni domovi. Novi pametni uređaji olakšavaju svakodnevne zadatke, omogućujući korisnicima da svoje vrijeme provode baveći se stvarima koje vole, sa ljudima koje vole, u prostoru koji vole.
HS Kim, predsjednik i izvršni direktor kompanije Samsung Electronics, izjavio je da će ovo biti decenija koju će obilježiti Era iskustva (Age of Experience) – era personalizovane tehnologije koja ispunjava sve korisničke želje i potrebe na individualnom nivou, brišući granice između digitalnog i fizičkog svijeta.
Nova, proširena ponuda Samsung kućnih uređaja oslikava način na koji danas živimo: dom više nije samo mjesto za odmor i opuštanje, on je sada i teretana, kancelarija i mjesto za zabavu. Na osnovu ovih promjena, Samsung je razvijao inovativni dizajn, razmišljajući o tome šta za korisnike predstavljaju proizvodi koji su fleksibilni, multifunkcionalni i koji postavljaju standarde kada je u pitanju lični stil.

Modularni, prilagodljivi dizajn

Inovativan i lijepo dizajniran BESPOKE frižider predstavlja potpuno novu kategoriju prilagodljivih kućnih aparata. Kombinujući materijale i boje, korisnici mogu izraziti svoj stili dati kuhinji lični pečat. Osim toga, frižider se može prilagoditi potrebama korisnika pomoću Flex Zone odjeljka koji se može koristiti kao frižider ili zamrzivač.
Nadalje, dizajnirana za male prostore, prijenosna indukciona ploča Portable Slim Double olakšava pripremu jela u kuhinji ili bilo kojoj drugoj sobi. Snažno i precizno kuha na dva indukciona kola, od kojih svaki dolazi sa devet različitih nivoa snage. Ringle mogu funkcionisati odvojeno, za jednu šerpu i lonac ili kao jedna ujedinjena površina.
Nova serija Samsung Cube frižidera nudi tri nova modela: Wine, Beer i Beauty. Ovi modularni frižideri dolaze u različitim bojama koje se uklapaju u svaki dizajn i mogu se postaviti bilo gdje, u bilo kojoj prostoriji, uključujući i spavaću sobu, jer je posebna tehnologija hlađenja toliko tiha da neće remetiti san korisnika.
Shoe Care sistem predstavlja prvu inovaciju u njezi obuće na svijetu. Ovo praktično rješenje korisnicima pomaže pri održavanju omiljenih modnih ulaganja, pružajući immogućnost dezodorisanja, izvlačenja vlage i sušenja cipela. To će pomoći da obuća traje duže, izgleda bolje i pruža osjećaj svježine.