Coca-Cola otvorila prijave za Coke Summership 2018 u BiH

0
1993
Otvorene prijave za Coke Summership 2018 u BiH

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo otvorila je prijave za svoj program ljetnih praksi Coke Summership 2018 u Bosni i Hercegovini. Ohrabrena uspjehom polaznika programa tokom prethodne dvije godine, od kojih se njih deset zaposlilo u Coca-Coli HBC B-H Sarajevo, kompanija i ove godine organizuje praksu za sve student treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, kao i polaznike master studija akreditovanih univerziteta u BiH.
Nova doza znanja i podrške mladima, pod sloganom Radost, entuzijazam i timski rad, dostupna je za novu grupu od 20 mladih koji žele iskoristiti ljeto za učenje, druženje i svoj lični i poslovni razvoj. Coke Summership program ljetnih praksi spaja edukaciju i treninge, rad sa mentorima, kao i realno poslovno iskustvo, pružajućipolaznicima mogućnost stjecanja neophodnih praktičnih znanja.
Svi zainteresovani studenti koji žele povećati svoje šanse za zaposlenje, steći dodatna znanja i osigurati zanimljivo ljeto, mogu ispuniti prijavu i online test od 14. do 30. maja na web-stranici www.cokesummership.ba.
Prijave će pratiti period selekcije kandidata, a odabrani studenti pohađat će program Coke Summership tokom jula i augusta. Nakon završene prakse, polaznici će dobiti potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu za potencijalne zaposlenike kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.
Tokom šestosedmičnog programa studenti će stjecati iskustvo radeći tri dana sedmično na konkretnim projektima s mentorima i provodeći dva dana na interaktivnim predavanjima i radionicama. Program Coke Summership je jedan od načina na koji Coca-Cola HBC B-H Sarajevo nastavlja na praktične i primjenjive načine mladima pružati podršku mladima, nudeći im raznovrsna poslovna znanja i nova iskustva, osnažujući ih ipovećavajući zapošljivosti mladih.
Dodatne informacije o programu, kao i aplikacija za online prijavu na program ljetnih praksi Coke Summership dostupne su na web stranici www.cokesummership.ba.