Coloseum Club u Sarajevu najavio početak nove koncertne sezone

0
1313
Predstavnici medija su imali priliku uživati u opuštenoj atmosferi uz sjajne gastronomske specijalitete

U Coloseum Clubu u Sarajevu sinoć je u prisustvu velikog broja predstavnika medija, održano druženje na kojem je najavljen početak nove koncertne sezone, kao i dešavanja i nastupi koji nas očekuju u mjesecu oktobru.
Koncertnu sezonu će ovoga puta otvoriti jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, Aleksandra Radović, čiji će nastup biti održan u petak, 11. oktobra s početkom u 22 sata. Uz njenu energiju i vrhunske vokalne sposobnosti, dobra atmosfera je zagarantovana. Već naredne sedmice, u subotu, 19.10. s početkom u 23 sata, Coloseum Club će nakon zatvaranja Sarajevo Wine Weekend festivala organizovati after party na kojem će svi posjetioci moći uživati u sjajnoj muzici, atmosferi i vrhunskim vinima.
Oktobarski program će dodatno začiniti i zasigurno najbolja zabava u gradu povodom 17. godišnjice Coloseum Cluba. Proslava rođendana će biti održana u petak, 25. oktobra u 20 sati, a kao i proteklih godina, Coloseum Club će za sve goste pripremiti bogat program, brojna iznenađenja, nagradne igre i poklone.
Osim najave nadolazećih događaja, predstavnici medija su na jučerašnjem druženju imali priliku uživati u opuštenoj atmosferi uz sjajne gastronomske specijalitete koje je pripremila kuhinja Coloseum Cluba, a neizostavan dio i ovog druženja bila je i nagradna igra, putem koje je troje najsretnijih učesnika osvojilo vrijedne nagrade: ručak za dvije osobe u S one sky Lounge baru, ručak za dvije osobe u Urban Cafe deli i vaučer u vrijednosti od 100 KM za korištenje usluga u salonu Moreno.
Osim toga, Coloseum Club je i za sve novinare koji su prisustvovali druženju pripremio prigodne poklone u saradnji sa partnerima Cinema City, Choco Val i kozmetikom essence.
Coloseum Club već dugi niz godina organizuje druženja sa novinarima u svrhu njegovanja uspostavljenih prijateljskih odnosa. Upravo su mediji svojim profesionalnim pristupom, u velikoj mjeri doprinjeli da Coloseum Club već 17 godina ostane prepoznatljiv kao centar zabave i nezaobilazno mjesto za izlazak u gradu.