Digital Takeover održat će se 8. i 9. septembra u Zagrebu

0
679
Digital Takeovera imat će bogatiji program, nove predavače te više edukativnih i inspirativnih tema

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit & expo Digital Takeover održat će se 8. i 9. septembra 2020. na Zagrebačkom Velesajmu.
Digitalni i inovacijski spektakl centralno je mjesto okupljanja svih decision makera. Na jednom mjestu naći će se brojni domaći stručnjaci i predavači, a posjetioci će imati priliku poslušati i predavanja svjetskih stručnjaka iz područja inovacija i transformacije.
Osim summita, na expo dijelu događaja deseci izlagača će predstaviti svoje inovacije, od kojih su neke aktualne čak i na globalnom tržištu.
Odgoda ovog događaja u martu uslijed pojave globalne pandemije korona virusa donijela je proširenje Digital Takeovera na dva dana, pa će inovacijski i tranformacijski summit & expo u septembru imati još bogatiji program, nove predavače te više edukativnih i inspirativnih tema.
U expo dijelu sudionici će imati priliku pogledati i isprobati inovacije koje će odrediti budućnost. Sva predavanja kao i expo dio bit će održani na Zagrebačkom Velesajmu, dok će se putem direktnog uključivanja u program, summitu pridružiti predavači iz cijelog svijeta.
Najavljeni program s više od 20 sati bogatog sadržaja i 30 panelista i predavača iz cijelog svijeta dodatno se širi, a ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja sukus dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog kuta ljudskog djelovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.
Novo izdanje Digital Takeovera održat će se u skladu sa svim aktualnim mjerama zaštite koje preporučuju mjerodavna tijela. Uskoro kreće i prodaja karata, a organizatori donose i sve informacije o novostima na stranici digitaltakeover.hr.