Direktna avio linija između Podgorice i Sarajeva od 19. juna

0
123
Letovi će se realizovati od 19. juna do 18. septembra, jednom nedjeljno

Nacionalni avioprevoznik Air Montenegro otvara direktnu čarter avio liniju između Podgorice i Sarajeva. Letovi će se realizovati od 19. juna do 18. septembra, jednom nedjeljno.
Imajući u vidu dodatno interesovanje turista sa tržišta Federacije BiH za predstojeću glavnu turističku sezonu, kao i interese crnogorske turističke privrede, biznis zajednice Crne Gore i BiH, ali i građana Crne Gore u pravcu unapređenja dobrosusjedskih odnosa, političke i ekonomske saradnje i efikasnije i lakše povezanosti, Air Montenegro će uspostaviti saobraćaj svakog ponedeljka, počev od 19. juna u 10:50 sati iz Podgorice , sa povratkom u 15:10 iz Sarajeva.
JP Aerodromi Crne Gore u saradnji sa Aerodromom Sarajevo su inicirali pokretanje direktne avio čarter linije u avgustu prošle godine, što će nakon deset mjeseci u okviru partnerske saradnje biti uskoro realizovano.
Oba aerodroma će sa svojim operativno-tehničkim kapacitetima podržati realizaciju letova između glavnih gradova Crne Gore i Bosne i Hercegovine, što je dogovoreno na sastanku predsjednika Odbora direktora ACG, Eldina Dobardžića i direktora Aerodroma Sarajevo, Alana Bajića na sastanku koji je uslijedio nakon učešća na Sarajevo biznis forumu, saopćeno je iz Aerodroma Sarajevo.