Donacija novogodišnjih paketića udruženju Pomozi.ba

0
403
Konzum i Mercator će putem udruženja Pomozi.ba donirati 'Slatke paketiće radosti'

Tradicionalno, pred sam kraj godine, Konzum i Mercator su zajedno pokrenuli humanitarni projekat ‘Podijelimo radost zajedno’ u okviru kojeg doniraju novogodišnje paketiće za socijalno ugrožene mališane iz programa podrške udruženja Pomozi.ba.
Svako dijete zaslužuje da bar na trenutak osjeti radost praznika i dobije novogodišnji paketić i zato će Konzum i Mercator od prodaje svakog ‘Slatkog paketića radosti’ u njihovim prodajnim objektima u periodu od 12.12. do 25.12. izdvojiti 1 KM za donaciju novogodišnjih paketića.
“Želimo podijeliti radost praznika, osmjehe i slatke darove sa mališanima iz pograma podrške udruženja Pomozi.ba i vjerujem da ćemo uz podršku naših kupaca donirati što veći broj novogodišnjih paketića. Projekat ‘Podijelimo radost zajedno’ realizujemo već četvrtu godinu zaredom, a siguran sam da ćemo mališanima, kao i prethodnih godina, ispuniti srećom ove posebne praznične dane. Koristim priliku unaprijed se zahvaliti svim našim kupcima za podršku te ujedno svima poželjeti sretne predstojeće praznike“, izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.